Tell That Mick He Just Made My List Of Things To Do Today

Ikväll på jobbet höll jag ett öga på Reading/Leeds facebooksida eftersom dom skulle släppa fler band ikväll. De släppte Biffy Clyro som andra headlineakt och någon hade kommenterat att dom borde boka Fall out boy. Fall out boy som inte funnits på tre år. Uppdaterade min musikhjärncell och insåg att dom tidigare idag gått ut med att de ska återförenas, släppa album och åka på turné. Hallefuckingluja eller!?
Har lyssnat på dom sedan -05, när sugar, we're going down kom. Vet tom. vart jag hörde den första gången.. MTVrocks på The Dragon i Italien, for the record liksom. Iaf. gissa om peppen steg några snäpp till när Reading gick ut med att just dom var bokade (och även Bring me the Horizon.) Känns som att det blir åka av i år igen. På riktigt. Pappa sa att det inte är så jobbigt att bila till England men man kanske inte tjänar på det. Det skiter jag i, jag vill stanna en gång på vägen dit och testsova tältet, köpa billig sprit i Tyskland, åka båt och köra på fel sida vägen. På vägen hem vill jag ha en hotellnatt bokad eftersom uppfräschning och riktig sömn lär behövas.
Stod på jobbet och bara mindes tusen saker som hänt genom festivalåren och önskade att någon skulle svara Å DILL om jag skrek YOOOOOOOOGHURT! Skrattade även högt i bilen påväg hem när jag tänkte på resan till Hultis i ÖS-vanen. Tänkte mest på Amandas och Emelies syn när bakdörren öppnades.. alltså.. haha..

I don't blame you, for being you, but you can't blame me for hating it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0