All I want

Mååånga 14-22 pass nu alltså. Har varit i stallet "tidigt" så jag hunnit hem imellan, men orkar inte idag. När jag vaknade vid 8-tiden vräkte snön ner så ingen lust fanns. Får se vad jag har tid med idag, men åker nog så jag hinner rida och drar sedan direkt till jobbet.
Igår fick han bara jogga på lina, lite löst inspänd, trav i båda varven lugna, avslappnade steg. Tog ner honom till andra volten och travade över bommarna ett par gånger tills han gjorde det bra åt båda håll sen var vi klara. Han var riktigt spänd inne i stallet då det var tö och blåst. Nicke är inte rädd för mycket, egentligen bara en enda sak och det är ljud. Han är väldigt ljudkänslig. När han då står på gången och det ramlar ner ett stort stycke snö från stalltaket till marken så vill han helst sitta i knät på mig. Inte lätt att vara stor och modig då.
Jag gillar snö och vinter men när det är runt nollan som nu då vill jag bara att det smälter och blir vår faktist. Blir väl lite hålla igång och röra på sig pass nu fram till helgen då jag har mer tid och ska ta mig till ridhuset för lite hoppning. Imorgon, Onsdag får han dock vila för jag kör 11-18 och har insläppet på kvällen.
Imorgon ska jag köpa mig ett träns, inte för att jag behöver det, har redan tre stycken till en häst. Men ett PS för 650 spänn tänker jag inte gå miste om, kanske får jag bara användning för nackstycket men då säljer jag resten, säkert nån som vill ha. Ska bli spännande att testa, funderar även på att skicka iväg pärlpannbandet och få det sytt på läder, skulle få mycket mer användving av det isf. Det är för fint för att bara få gå en hopptävling då och då. Vill ha det på dressyrtävling också och soliga fotodagar.
Tränset från PS är ett flat out som väl egentligen är en av de tråkigare modellerna, men som sagt är jag mest ute efter nackstycket.
Detta pannbandet, värt 1000 spänn, bara använt ett tiotal gånger. Att sätta det på läder skulle totalt kosta 500. Det får det vara värt tror jag allt! Ska bara se hur stora öglor PS-tränset behöver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0