Only for the weak

Hästig dag, åkte mot stallet imorse så jag var där strax innan 10 kom hem efter 18. Nicke har hoppat 5,5a i ridhuset tillsammans med Emelie och Toris. Ribban låg på 120 och det gick som en dans.
 

Ett filmklipp publicerat av Emma (@xoffbeat)Feb 22, 2015 kl. 10:54 PST

Sen hämtade vi släp på vissis och drog till Pia där väntade Tessan, Sandro och Juss på mig, samt en halmbal. Tessan och Sandro (3 år) fick göra samma sak, halt, skritt och trav på lina samt avsluta lösa i skritt. Båda skötte sig exemplariskt och jag har en ny favorit tror jag. Sandro, alltså herre vilken snygging! Snäll, stor, proportionelig, välbyggd och rör sig mycket bra. Dock är han son till Bjutt, som ja.. Hon är Bjutt helt enkelt. Så vi får se hur han utvecklar sig.
Fick även stifta en ny bekantskap med Juss, (Quintender - Voltaire, 4 år fick föl som 2 åring) jag hängde och satt på en stund medans vi blev ledda. Hon har alltså inte kommit lika långt och såg redit pigg och ambitiös ut under longeringen innan uppsittning. Ska bli spännande. Nästa date infaller på Fredag och Söndag om alles går enligt plan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0