Pinhead

Glömde skriva alls om min stilbedömning kom jag på! Jag fick 20 poäng av 30 möjliga, vilket jag är nöjd med även om jag grämer mig över omhoppningen. Grunden var så klockren att jag såklart önskar att jag bara fortsatt i samma galopp, då hade förmodligen avstånden fortsatt sitta lika fint. Det slog mig även när jag red att jag längt lädren ett hål när jag putsade sadeln. (Alltså till de mest använda hålen, jag kortade ett hål för några veckor sedan och har haft det så sen dess på hoppsadeln.) Orkade inte fixa med det utan hade dom så utan att tänka mer på det. Tills jag läste protokollet då..
Första punkten var tempo, rytm och balans. Där fick vi 6,5 Med kommentaren: "Bra balans, tappar rytmen 2 halvan av banan." Samma poäng på kommunikation och ingen kommentar. Sits och position 7 "Fina händer. Något djup sits mellan hinder." Det fanns även en kolumn för tips inför framtiden där det står "Något långa stigläder?"
Alltid lika roligt med protokoll och kul när det sitter duktiga ryttare och bedömer en! Tänkte även nämna något jag tyckte var mycket trevligt denna tävling och det var goodiebagen Elin kom med när hon hade visat passet. Alla Avd A 105 fick en och den innehöll bokstavligt talat en hel massa grejer! Morotar, krafft sport och betfor till hästen. Till mig var det en salig blandning: hovkrats, skoputs, poncho, buff, rengörning till telefondisplayen, vattenflaska och så vidare! Man fick en liknande på Höökscupen men den innehöll inte tillnärmelsevis lika mycket. Saker är alltid kul! Nicke blev jätteglad och visste att morötter och hästgodis fanns i bilen så varje gång jag hämtade något där såg han ut som den mest förväntansfulla C-ponny du kan tänka dig!

Idag blev det mycket riktigt en promenad för oss, 20 minuters skritt ungefär och byte till tjockare, torrt täcke med hals för att han frös. Lite mer oglamorös dag för Nicke så att säga!

Kommentarer
Postat av: lisa candemyr

Jag höll också på att missa det, haha! Tack :D

Fick även reda på efteråt, att det BARA va omhoppningen som stilbedömdes. Vet inte om det va därför det inte stod något om minuspoäng för rivningar på mitt protokoll, men det verkade inte ens finnas med som alternativ heller?

Vet inte om de ersatt rivningar med spalten som innehöll minuspoäng för dåligt agerande. Gillade dock det väldigt mycket mer, då det är bättre att belysa dåligt agerande än slumpmässiga rivningar!

Jag har ingen aning! Vill också veta poängen för de andra! 20 poäng var ju jättebra! :D

2015-03-29 @ 23:53:26
URL: http://lisacandemyr.blogg.se
Postat av: Noomie

Tänkte faktiskt på dina stigläder på första bilden under Solar Eclipse! Kanske blir så när man halvt om halvt sadlat om till dressyrryttare? ;D

2015-03-30 @ 15:15:22
URL: http://nouw.com/noomiesundell

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0