Good night

Tjaaa
Tänker att jag ska blogga och vad jag ska skriva om men sen i slutändan har jag inte tid, så även nu. Eller tid har jag väl men annat kommer före.
I alla fall så flyter det på bra i nya stallet.
Förra helgen red jag en efterlängtad uteritt, men det var bara en av oss som uppskattade de fantastiska galoppvägarna, det var jag. Nicke kändes bara trött och oengagerad. Det tillsammans med hur stökig han varit tidigare två veckor gjorde att jag bestämde mig för att han skulle få vila. Sagt och gjort, i 6 dagar fick han bara vara.
Så igår satt jag upp igen och vi gav oss ut i skogen, till en början kändes han lika nere som för en vecka sedan. Joggade igång honom, tröttast i världen. Travade förbi samma plasttunna som vanligt då sa Nicke "OMG EN TUNNA, HOPPISTUDSI!." Ingen blev gladare än matte, (som satt väldigt löst en stund,) hade inte tänkt galoppera men ville känna efter, red in en bit på en sandväg, vände hemåt gjorde halt och ryggade för att tagga honom, sen gav jag galoppskänkel och då kröp vanliga Nicke fram, snabba ben och några bockar. Efter detta var han trött igen, men han hade iallafall bjudit på glädje.
Idag blev det en liten tur ute med sällskap, lät henne rida i förväg för att kunna galoppera ifatt och då höll jag på att åka av! Så glad var Nickelusen!
Har även haft putsstuga här hemma i helgen, inte klar än dock, var lite överambitiös så att säga. Nicke blev även fulklippt idag magen, halsen och halva huvudet. Fyller sin funktion och vi ska inte visa upp oss för någon så vitt jag vet, men fult blev det.
Nu ska jag sova så jag orkar en ny arbetsvecka på mitt roliga jobb. Ja seriöst.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hoppestojjs

2015-11-09 @ 11:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0