Full speed

Hemkommen efter en helg uppåt i landet, skönt att bara ta det lugnt må jag säga. Linda har skött om Nicke så han har gått en del, men igår vilade han, kände mig därför rätt tvungen att rida idag när jag egentligen mest kände för att fånga solen och Nicke på bild samt Brooklyn nine nine.

Började ändå med lite modellande, längtar efter fint väder vilket det var idag men jag var lite sen påt. Har en del inspiration och ideér.
Ställde upp en liten övning i ridhuset, (supersmidiga bommar och sockerbitar, väger ingenting då det bara är plaströr och de är typ 170 cm långa, så lite precision blir det med.) Nicke sköt rygg när jag satt upp vilket betyder laddad och spänd, förstås. Ville bara springa och dra mig ut sadeln, trippade och studsade och sparkade bakut ett par gånger.. Överskottsenergi anyone? Red fram tills det värsta släppt och han började kännas normal.
Travade då över de minsta cavalettisarna vilket han gjorde bra, rullade över dom i galopp ett par gånger också. Tog sedan hela serien med viss tveksamhet från min sida då han var så pigg, fanns inga tveksamheter från Nickes sida kan jag säga. Har nog aldrig varit så rapp i benen! Väldigt lättrivna hinder så jag funderade lite på vad jag tänkte egentligen medan jag ställde upp dom, man får ju sitta av och upp så många gånger när de välter. Men det välte inte en endaste gång, red hela övningen två gånger från varje håll och han gjorde det bra så då avslutade vi. Bra pass men vi båda längtar tills han får snösulor och brodd på onsdag så att vi kan ge oss ut och blåsa ut energin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0