Förkyld, ensam och ynklig.

Vaknade tidigt imorse och tänkte att jag skulle hinna till stallet innan lägenhetsvisningen om jag klev upp, meeeeen det gjorde jag icke sov till typ elva istället vilket är lika gött jämt. Visade lägenheten för ett mycket skeptiskt par, så det blir nog inget byte med dom!
Drog senare till stallet för att inviga mina nya santa cruz-stigläder och ariatskorna. Hade inte tänkt att rida men blev ett kort trimpass där jag bara kände igenom honom i skritt, trav och galopp. Fungerade finfint idag :) Imorgon ska jag ut i skogen på treåriga Mille (som jag ridit in) tillsammans med Nickes nya skötare Jennifer och visa runt henne lite då hon ska ta hand om Niclas fre-sön för jag och Jocke ska till Söderala.
Nu ska jag krypa ner i soffan med honungste, stjärnor, filt och Glee.
Lång häst
Bild från tävlingen i söndags, Jocke tyckte Nicke såg stor och tuff ut här så det får bli den (;

Provar något nytt

Jag den största blogghataren av dom alla har nu tydligen tagit steget. Kommer att bli en blogg om hästar, musik, foto, livet i allmänhet och just det sa jag hästar?
Hästarna och ridsporten är min stora passion, jag har en egen häst som heter Nicaros men mer om honom lovar jag att det kommer bli. Just nu såhär på kvällskvisten saknar jag min pojkvän Joakim och känner att jag börjar bli sjuk vilket inte bådar gott inför helgens planer.. Men tänkte köra på som vanligt imorgon ändå och rida både Nicke och Aska. Så imorgon dyker en ridrapport upp :)

RSS 2.0