Hela världen har gjort varsitt inlägg i din logg

Har varit väldigt tyst från min sida nu i helgen, jag vet. Har jobbat en del och inte haft någon lust alls till att rida eller blogga eller något alls egentligen. Men nu är jag nog tillbaka på banan efter en födelsedag som hette duga :)
Nicke vilade i fredags, sen red Jennifer på lördag och sen vila igen på söndagen. Men idag fick han jogga av sig lite, har tänkt att han ska få lugna veckan nu eftersom jag kört rätt hårt ända sedan han kom hem. Red väl i typ 25 min idag mycket trav, öka, minska med en avåkning på det. Nicke gjorde någon slags krumelur som fick mig att flyga hals över huvud landa på fötter med tyglarna i handen som om jag fortfarande satt på HAHA!

Dagen idag har annars varit väldigt bra, började med att bjuda mamma och Erik på fika för att sen låna mammas bil till stallet där visning av Lexi och Aragorn stod på schemat, klippte även Bonnie så nu är hon fin (hoppas E instämmer.) Efter stallet väntade hockey hos Erik, bra match men inte ett enda poäng för HVs del. Blev ganska så överraskad när det ringde på dörren i första pausen och Jocke stod där med tårta och allt! Han borde ju vara i Göteborg men var visst lite krasslig och less påt och inte klagar jag!


Bästa presenten från Jocke åker moped ;*

Nu ska jag sova fem kvart i timmen som alltid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0