Prison Break.

Heroes, Lost och Prison Break, har aldrig låtit mina ögon vila på något av det, tre serier som jag kanske skulle tycka är bra om jag gav dom en chans, men vill helst slippa. En principsak helt enkelt. Jocke lurade mig till att se PB S01E01 i fredags, idag onsdag ska jag köra igång S02E09, inte något slags rekord för min del, men rätt mycket då det är 40 minuters avsnitt och 22 episoder/säsong.
Har varken bloggat eller varit speciellt aktiv någonstans, jobbat lite och stallat mycket och kollat ännu mer på Michael Scofield och Lincoln Junior. Måste bara få uttrycka min kärlek till True Blood Tommy som i Prison Break är LJ och han är liksom bara bäst! Sen att "mamman" från Walking dead är med gjorde mig till en början lite förvirrad eftersom jag inte kom på vem hon var (hatar att känna igen alla.) Men hon är så SJUKT mycket bättre i PB är i TWD, alltså jag trodde hon var en allmänt dålig skådis och en enormt störig människa när jag bara hade sett henne i TWD men nu åh, hon och Michael är ju som gjorda för varanda och jag vill se mer mer mer!

Tillägger att det finns vissa serier som är självklara för mig att INTE titta på, men de tre nämna känns som något jag kanske "borde" gilla/se. Så därför var det dom jag nämnde. Skulle aldrig få för mig att kolla på typ O.C, Desperate H, Sex and the city, OTH Osv osv.. Erkänner dock villigt att jag älskade Ccarmed, Sabrina och (gamla) Beverly Hills när jag var liten!
Fan tänkte ju mig att detta skulle bli ett kort inlägg innan ett till avsnitt och sen date med sängen, men det blir inte alltid som man har tänkt sig ska gudarna veta! Imorgon kommer nog ett gnäggande inlägg! Natti sålänge,

Kommentarer
Postat av: Noomie

NÄÄÄE. Jag vill ju ha Pullar (a)

2011-12-15 @ 20:35:34
URL: http://lexx.blogg.se/
Postat av: emelie

vad kommentaren från dig ditt mongo?

2011-12-19 @ 03:38:31
URL: http://komkoma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0