Roses for the dead

Sliten efter sex timmar i stallet och fyra på jobbet. Har inte så mycket intressant att säga om dagen -det är mycket intressantare att Jocke love 3 är hemma. Meen ah Emelie var här igårvkäll tjatade, youtubade och kollade en skräckis, Grave encounters. Helt ok men inget att hänga i julgranen.
Efter mockning och frulle i Sjövik red jag Lexi (för första gången) jobbade på övergångar och tempoväxlingar, lite studsade vi allt men kändes helt ok. Rolig liten häst faktiskt. Red Nicke med vilket gick bögdåligt, han började med att larva sig och trippa på bakbenen, det är ju i sig aldrig en bra start på ridpasset så att säga. Kändes ok ett tag i mitten, hoppade sedan några kryss och fick fler dåliga språng än bra och sen när jag skulle trava av satt han fortfarande fast som fan i vänster och seriöst hängde på min vänsterskänkel. Höll på i säkert 20 minuter på ganska små volter med att bara få undan honom från min skänkel, vilket går plättlätt i vårat lätta varv. Vet inte riktigt hur jag ska ta itu med det, kanske markarbete för Erica eller sju meter långa sporrar och sporra honom blodig?

Nej jag måste nog mest försöka komma ihåg några visa ord -Hästen saknar förmåga att medvetet arbeta mot ryttaren. Mitt svar idag just då hade varit, Yeah riiiiiiiiiight.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0