She likes (bittersweet love)

Fredag, veckans lediga dag, sov länge, åkte till stallet, chillade där borstade och ryckte man, red inte.. Åkte hem, tog en runda på stan med Jocke för att hitta något jag önskade mig utan någon lycka. Mycket krimskrams och julpynt men tror Giggs tar sönder det/äter det så nej.. Åkte tillslut till Charlies där Jocke redan varit en vända utan någon vidare hjälp så han köpte inget. Jag hittade HV polo shabbet jag länge velat ha i stl. full men tyckte det såg litet ut och mycket riktigt när jag började jamföra så var det SJUKT kort. Min padd är säkert en hel decimeter längre = fult och big no, no. Tyckte att både equiline och scapa shabraken var lite för vanliga när jag hade åkt dit med siktet inställt på polo, så jag gav upp och ville inte ha något alls tillslut.. Gick för att hämta muggsalva och där hängde fler schabrak så det blev ett brunt hg sen började vi prata luvor och vips så dök en matchande luva upp.
Så tack Jocke + Jockes mamma och pappa, jag är glad tjej (:
Giggs är en glad katt, han fick en klöspinne av sin husse som jag inte trodde han ens skulle fatta vad han skulle göra med, men den hann knappt upp ur kartongen innan han gick lös på den.. Ikväll och nu, mys i soffan, godis, cola och idol, jobb imorgon morgon.

Lång häst
Snygg bild på Nickes nuvarande tävlingsoutfit. Fast skydden är sålda och det ska köpas nya såsmåningom. Men nu ska han då bli helt brunis istället :)

Kommentarer
Postat av: emelie

såååååååå braaaa <3 vill gosa med hela bandet i ett bollhav och hålla handen medans de nynnar sina låtar

2011-12-02 @ 23:14:48
URL: http://komkoma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0