Get fighted

Ont i benhinnorna och lilltån, sånt man hann glömma under tiden man inte red/gick/höll igång så mycket. Men efter bara tre dagar på lite fler hästar än vanligt (och definitivt mer ordentlig ridning) är mina krämpor tillbaka haha. Men känns att det behövs så att säga!
Igår gav jag mig upp på Boss som är hingst och sex år gammal och Kajsa som är tre som jag och erica red in som 2,5-åring (har jag för mig?) Hingstaskrället skötte sig, red lite i båda varven försökte få servon att funka, testade att galoppera vilket gick fint. Han höll galoppen ett helt varv i vardera varv. Fick senare veta att han förmodligen aldrig galopperat under ryttare innan, men det gick ju som en dans! Kajsa-bajsa tänkte jag bara rasta lite innan det var dags för henne att få nya fötter men hon var inte så medgörlig utan sparkade mest bakut istället för att fatta galopp. Vi gjorde tom. ett nytt snyggt hål i sargen ehe.. Men tja fick fram lite galopp tillslut så var nöjd där eftersom hon hade en tid att passa ;)
På kvälla var jag på bio med diverse söta töser, blev lite kär i Jacob och kräktes lite på Edward. Ok filmatisering förutom wolf-pack-snacket. Höll på att skämmas ihjäl så dåligt var det!

Luben på bild.

Vidare till dagen idag som snart är till ända.. Emelie sov här och hakade på till stallet där hoppning stod på schemat. Jag gled runt på Bonnie och Ruben som skötte sig prima och sa till erica att "det här var nog nyttigt, för mig alltså, Ruben undrar nog vad jag håller på med." Men hör och häpna, jag är väldigt nöjd med dagens ridning alltså! Ska fan jävlar i mig se till att rida lika bra på Nicke imorgon!
Emelie red lite på Nicke och Erica tog Wiran som är sååå fin och sen lite AntonFjanton med. Nästa stall är snart uppe där ute med, kanske skulle ta lite grådassiga bilder imorgon?

Kommentarer
Postat av: emelie

haha jepp, menade faktiskt lam. Inte lamm om du nog trodde det.

2011-11-25 @ 21:48:41
URL: http://komkoma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0