Get this right!

Gnägg, gnägg, gnägg blir ett rent hästinlägg nu igen!
Igår vad jag i både stall perstorp och i stall sjövik men red inte en enda häst.. Noomie fick lov att rida Nicke och jag hjälpte till lite från backen, vet inte hur bra mina ridlärarskills är men det kanske gjorde nytta. Nicke uppförde sig iaf. och meningen är att jag ska rida Noomies Lexx nångång i nästa vecka :)
Sen tog jag med mig Emelie och Jennifer till nästa stall där dom red Aska och Tristan bilder kanske kommer vi får se, Emelie tyckte det var gött med en lika snäll häst som Nicke men mer självgående tror jag. Jennifer jobbade på med Aska som faktiskt betedde sig och var riktigt fin stundtals!

Idag har jag ridit desto mer, var ute hos Nicke först och var fast besluten om han få honom rak eftersom jag nu tydligt sett hur han helst går med rumpan innanför spec. i galopp. Lånade Elins dressyrsadel som jag har lite tankar om att köpa, körde igenom honom i förvänd galopp för det finns inget som hjälper så bra som det när man vill att Herr Nicklas ska balansera upp sig själv. Blev väldigt stor skilland på honom efter det och jag blev sjukt trött måste jag säga! Nästan så jag skämdes lite, har ju mest ridit Aska nu och där är det ju inte så mycket driva så jag var helt slut när jag kände mig färdig med Nicke.
Efter det var det dags för en skogstur på Aska med Tristan och Jennifer, full-fräs galopp där kan man säga, lika kul som vanligt! Kom även på först när vi skulle sadla att vi ju bara hade en sadel (fail) men min rumpa blev glad av att få sitta i en CWD kan jag lova!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0