Looking up

Dålig update på sistone, känns inte så intressant att skriva något faktist..
Har jobbat både söndag och måndag så kanske beror på det, lugna dagar på jobbet iaf. med få djur inne, så är det alltid sista veckan innan lön. Förstår själv inte hur man kan låta sitt sjur gå längre och ha ont/lida/vara sjuk än nödvändigt bara för att man själv inte har pengar. Har man ett djur har man också ansvar för att ta hand om djuret på bästa möjliga sätt. punkt. fact. så är det.

Hästen sköter sig nu på hemmaplan med, han fick vila i söndags så jag bara kunde ligga på soffan med J. Såna dagar behövs dom med! Igår trimmade jag igenom honom i ridhuset och idag blev det bara lite "rastning" innan det var dags för date med hovslagaren. Red även Anton och Wiran åt Erica dom skötte sig bra båda två, men Anton var absolut inte som jag hade fått för mig att han skulle vara, han var ju lat! Om Wiran går ju inte säga annat om än att man sitter där med ett leende medan hon jobbar på under en. Tog in hästarna och putsade lite medan Rolf skodde osv. Intressantare än så blev det inte.
Imorgon ska jag försöka få till lite bilder eftersom jag ev. ska och hoppa Aska då sen på kvälla blir det Breaking Dawn, jacob, omnomnom.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hihi klart jag gör, du bits ju bara ibland ;)

2011-11-22 @ 20:25:47
URL: http://dailyhorses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0