Riding club championship

Heter spelet jag spelar sönder på facebook, men idag var det IRL-hoppning som gällde. Vilket självklart är väldigt mycket roligare! Särskilt när det går så bra som idag.
Började dagen med att fövånas över att Justin sov på soffan, men det är ju alltid trevligt att ha sällskap till morgonkaffet. Åkte och hämtade transport och blev lämnad i stallet, putsade och mockade sen kom Emelie och hämtade mig och Aska. Sen hämtade vi Nicke med och körde faktist bort båda samtidigt den korta lilla biten till Ridderberg. Klädde på Aska och hann inte mer än galoppera några varv och hoppa lilla + oxern ett par gånger innan det var våran tur. Tror det var bra för både mig och henne att det gick ganska snabbt så ingen hann tänka så mycket tyvärr gjorde det att Emelie inte hann filma ;( Men ritten i sig var hur bra som helst! Trodde vi skulle få problem redan från tvåan till trean på böjt spår men nej hon gick som en stadig galopperande klippa, sen var det en rak linje fem till sex men det räckte med att ruska om lite lätt och sen låta henne gå igen, enda språnget som inte blev "perfekt" var sista där Aska gjorde något slags försök till att trampa om. Det resulterade ändå i en nolla som jag kände mig väldigt nöjd med.
Efter Askas start var det dags för Nicke som var på tårna redan vid urlastning men det gjorde mig faktiskt inte nervös. Fick mer tid på mig att hoppa fram honom vilket brukar behövas kändes bra redan från början även om han studs-bockade lite så kom vi fram bra på hinder. Väl inne på banan sptsade han öronen så mycket han bara kunde och jag hade inte speciellt mycket att säga till om. Han var till och med pigg! Jag red på framåt och fick bra språng på alla hinder utom sexan där jag tänkte flyta på framåt från femman och fick istället ett kråkhopp. Men jag fortsatte att rida istället för att börja bromsa! Kände mig sjukt nöjd efter det även om det bara var 90 cm så var det en av dom bästa ritterna på hans rygg på väääldig länge, vi snackar alltså om år.

Så en väääldig bra dag som avslutades med god mat, powernap i soffan och sen hockeykväll hos erik där två poäng gick till HV.
Nu ska jag ta med den lealösa katten i mitt knä till soffan och somna.

Kommentarer
Postat av: Noomie

Woooh! :'D

2011-11-20 @ 11:30:38
URL: http://lexx.blogg.se/
Postat av: Camilla

sv: han är ju det:) Tack:), känns bra att det inte såg hemskt ut, hehe :D

2011-11-20 @ 13:19:50
URL: http://cammies.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0