Hästar x3

NICKE
Emelie har ridit på Nicke sista dagarna och det går hur fint som helst! Väldigt bra träning för dom båda, men jag tror Niclas vill komma ut i skogen nån dag i nästa vecka och det får nog jag stå för. Skönt att veta ätt Nicke är snäll iaf. och att dom tom. har galopperat tillsammans nu :D


ASKA
Aska har fått ta det lite lugnt nu i dagarna då jag är ganska övertygad om att hon tycker det är ganska mycket nu och blir väldigt svett och trött när man ska få igenom sin vilja. Så har varit ute i skogen med henne och Emelie red lite på henne med här om dagen. Hon får vila helt idag och ut imorgon igen om vädret tillåter, sen vila sön. Men sen blir det hårdkörning i veckan.


FILLE
Flyttar från Sjövik nu i helgen eller om det är på mån, hur som helst blev det en hoppning på honom i onsdags. Sen blir det väl till att åka till JFK nån gång ibland och hoppa lite, hopas jag iaf! Gärna någon tävling med. Det är få hästar som får mig att känna mig så trygg och faktist, duktig. Det är bara att sätta galoppen och styra så kommer det till en. Har inte hoppat honom sen vi var och tävlade i Gäsene i typ.. våras, och lika längesen är det han hoppade haha ;) Men han skötte sig hur bra som helst, hoppade bana på runt en meter och det bara funkade gång efter gång. Drog lite mot ettan för han tyckte vi skulle hoppa ett annat hinder då men annars var det faktiskt hur bra som helst och så enkelt så man lätt blir lite lyrisk haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0