Lost in the stereo sound


Svetthäst och sötjocke :) Den dåliga uppdateringen beror på att jag jobbat fyra av mina sex nätter och är bak och fram i huvudet och livet känns typ overkligt! Men det går bra hittills och med tanke på den feta lönen som kommer komma så är jag rätt happy.
Har tränat med Nicke både Onsdag och Fredag. I Onsdags blev det hoppning för Erica det gick jättebra och jag styrde runt like a baws alltså. Hade bestämt mig för att det skulle gå (och vet ju att det går.) Red lite olika linjer och hoppade kombination och det var ändå lite höjd på hindren typ 105-115 vilket brukar göra mig nervös och allmänt klantig. Men det gick finemang överallt utom i kombinationen, sista gångerna höll jag in vägen lite eftersom det blev fel varje gång innan dess. Då gick det bättre och vi kom fram på ett mindre :)
I Fredags var det dressyr för Mette igen och det gick så himla bra. Varnade henne för att jag bara hade sovit två timmar efter jobbet, men mitt huvud hängde faktist med ändå även om det kanske inte var optimala omständigheter. Fick flytta honom mycket för ytter för att få med ytterbogen och för att få snabba kvicka svar från honom. Fick även flytta både längs medellinjen med frambenen på spåret (svårt som fan) och sicksack-skänkelvika över medellinjen. Avslutade sedan med lite galoppjobb på 10 m volt och lite förvänd. Han var väldigt fin och alla skänkelvikningarna gjorde verkligen nytta, han blev till och med lite tjurig över att det var jobbigt och det händer inte ofta att man kommer åt honom så pass!

This is how i disappear

Lång väg kvar men hon har kommit en bra bit! Detta är alltså från igårkväll då Anne hade en plats över i hopp 19 men det visade sig bli privatlektion haha! Inte helt fel med en sånhär häst. Kom till rb typ två min i sju då var Aska framriden och klar, high life eller vad? Det gick iaf ungefär som det ser ut på filmen. En del var RIKTIGT bra men det dröjer nog en stund till innan ALLT är riktigt bra i en hel timme. ;)  Jag hade kul iaf. och hoppas det var mer än nyttigt för Aski.
Innan träningen var jag både hos Pia och Nicke, hos Pia red jag ut (med häst före och Pia i linänden) på Bjutt, hon skötte sig jättebra! Tror det snart kommer gå att rida ut själv med häst före, dock blir det en annan häst på banan men var rätt lugn där inne igår när Ezzo var med.
Red sedan Shutt på banan och Ezzo fick fortsätta agera läromaster, hon travade lös och skrittade/gjorde halt osv. mycket känslig häst man kommer få gå steg för steg med för att inte reta upp utan behålla på samma sida som en själv.
Åkte förbi Nicke efter detta, han fick longera sig i typ.. fem min? Hann inte mer då personalmötet igår drog ut på tiden och jag som sagt hade träning på kvällen. Men resonerade att det var bättre än inget :) Efter alla hästar och träningen åkte jag hem, vilade en knapp timme sen bar det av mot jobbet där jag gick första av två nätter brevid. Det gick bra och jag hade inte alls svårt att hålla mig vaken.. eller alltså jag var inte så trött. Hemma vid halv åtta idag, en smula disorienterad och sov till fyra ungefär. Nu tror jag att jag har bestämt mig för att åka till Nicke trots att jag bad Erica om mockning idag, lite lamt men jag hinner ju faktist pga. lite ändrade planer. Vi höres!


Thunder

Lyckades vara vaken till 03 igår utan större besvär, sov till 12.30 idag, rätt lagom. Ska vara uppe till iaf. tre idag med och måste gå upp vid 13 för 14 är det möte. Sen börjar jag jobba kl 22, ska bli spännande faktist, haha!
Idag har jag ridit tre hästar, det var längesen och känns gött. Nicke var först ut och fick ett ganska kort trimmpass, red igenom båda galopperna med tyglarna i kors tills han släppte igenom och då fick jag vara nöjd för jag hann inte mer.
Efter Sjövik åkte jag till Tenhult för att hjälpa Linda med några hästar då hon gick omkull rätt illa i helgen och inte kan rida. Hon har hjälpt mig och Emelie med Aska ett par gånger så det är väl inte mer än rätt att jag ställer upp? Red iaf. först ett litet sto, Qelly, jätterolig häst. Dock med betoning på liten haha. Linda har haft den för tillridning och försäljning i tre veckor men jävlar vad den testade mig. Den bockade och studsade och pep och drog ner huvudet likt en liten ponny, jag bara skrattade och red fram den igen. Känns skönt att Clifford-syndromet släppt! Den blev iaf. fin när jag hade berättat för den att jag bestämmer lika mycket som Linda. Hade den vart typ 5 eller 7 cm till så hade jag plättlätt fallit för den.
Efter denna roliga tur med många asgarv åt Quellys försök till att slippa mig åkte vi hem till Lindas egna stall för att rida hennes tävlingsstjärna Kitty, det kändes som "rikitiga" hästar brukar och bör kännas. Spänd till en början men släppte igenom fint efter ett tag och jag fick godkänt, yey ;) Får se hur pigg jag är på torsdag då blir det eventuellt en till tur på de båda.

Linda och Atomic Kitten, bild självklart knäppt av mig.

Funderar på en bildbomb från när jag och Emelie bytte hästar sist.. Vem vill se?

Believe me, I'm lying

Är hemkommen från jobbet för att tag sen. Åkte förbi Max och Erik innan jag styrde hem, mitt mission tonight är att vara vaken länge så jag kan sova länge imorgon, går på och börjar jobba natt på Tisdag! Looking forward! Tänkte härnäst typ byta lakan i sängen, diska och kolla världscupen från idag.
Nickes träning har blivit lite eftersatt nu när jag jobbat så mycket och har panik i huvudet över hur jag ska göra med min sommar, båda jobben kommer inte gå. Men anyways (det kommer nog ett ångestladdad inlägg snart) så red jag igår och han fick löshoppa iförrgår, vila idag. Känns fräsch och fin när man väl rider (lol.) Ska rida för Mette på Fredag igen och funderar på att åka iväg och hoppa 1 maj kanske, banträning i Forserum isf.
Var hos moster och red igår, inridningshästarna där har vilat i två veckor så igår var det lattjo sa dom, Shuttan var jag påväg av och trodde det skulle ta eld i baken på henne när jag klamrade mig fast med skänkeln, sådär nybörjaraktigt ni vet. Men inte då hon vart snäll och lät mig slippa gruset. Bjutt visste inte vilket ben hon skulle stå på trots fettomagen med fölis i, beräknad till 25 maj. Ska dit på tisdag em igen och rida och imorgon ska jag rida Nicke och några hästar åt en gammal klasskompis som tyvärr lyckade gå omkull i helgen. Blir nog träning med Askakask med på tisdag för Anne. Spontan när jag skriver allt detta känner jag att det är dags att sova, men icke jag ska motstå!


Challenge accepted

* Hoppa 1m i grimma och grimskaft
* Trava 15 varv på en normalstor ridbana i jockeyläder
* Hoppa studs barbacka
* Ta tid och se hur länge ni kan stå stilla
* Ut och galoppera barbacka på Nicke
* Rida med sytrådar istället för tyglar
* Rida i alla gångarter helt utan utrustning
* Hoppa en bana på 1m barbacka

Woop detta ska bli spännande! Eftersom det bara är åtta utmaningar har jag två egna och ni är självklart välkomna med fler!

* Rida minst LA med över 60%
* Hoppa hinder (gärna en hel bana) på valfri höjd med gasen i BOTTEN.
(* Starta Aska och Lexx P&J för det vet jag att både Emelie och Noomie vill;)

Annars så är det finemang med mig, lite stress och ångest kan man väl leva med? Körde slut på både mig och Nicke igår genom galoppintervaller på utebanan, började med sju varv för att sedan öka med ett varv i taget x 6, sista blev alltså 12 varv. JÄVLAR vad vi dog sen kan jag säga svett-Nicklas och träningsvärk-Emma?
Idag fick han vila och jag ägnade mig åt att köpa en dressyrgjord som ska provas imorgon, jobba och musik-quizz på Pipes. Imorgon ska jag sova ut, hoppas jag för att sedan jobba till 18 och sedan köra ett dressyrpass, får se hur hårt det blir med tanke på gårdagens strapatser! Natti med er (:

Shots


Idag red vi, vi är bra på det.

Kom ihåg att utmana vidare med, kunde inte låta bli att
lägga upp ett inlägg nu för bilderna var så underbara.
Jag har ju fler hästar att tillgå än Nicke så utmaningar
gällande andra hästar mottages också :) Pussgonatt

Stella would you take me home?

Följer the ström och vill också ha utmaningar av er mina kära läsare! Kan vara allt mellan himmel och jord men gärna häst/Nicke relaterat. Kommer inte uppdatera bloggen förrän jag har tio passande och någorlunda genomförbara utmaningar. (Och ni vill att jag ska uppdatera med bilder redan imorgon för då ska jag hoppa The Ask, Rida The Lexx och kanske få upp Emelie på Das Nickolas och tvinga igenom dom en 5,5:a!)

Guldig C-ponny? Red idag (har inte gjort det på tre dagar, vila helgen och long. igår.) Gick finemang och kunde inte hålla mig ifrån att studsa över ett par hinder, måste ha dressyrsadel för att klunna motstå typ. Kombination av dålig fantasi och att hoppa äger. Lunchade sedan hos mammi och sedan jobb på Skäll med Mickan all night long det var nice, jag städade mest och ingen blev så sur att dom bad mig suga kuk.

Home could be anywhere, when I am holding you

Inspirerades av ponnysanning "utvecklingsekipage." Är det kul med gamla bilder, vill ni ha mer?

2011/2007

20012/2007

2012/2008

Låter bilderna tala för sig själv och tar tacksamt emot comments!

Had enough

Kikade runt bland gamla festbilder och hittade en jävligt dryg en att dela med er! Kort jävla hår och inte smickrande med dom strumbyxorna och blixt. Flodhest lol.

Anywayyyyyyyyyyyz fy fan vad jag behövde denna helg! Ver inte så full som man kan bli fast jag ville och gick all in men kontrollen försvann aldrig. Lite besviken må jag säga.. Fredagen spenderades först här med Emelie, Jennifer, Erica och Emma en del av oss drog vidare till Olearys och jag hamnade tillslut på Murphys, men var mest sugen på att hamna på mcdonalds (no shit.) MEN JAG FATTAR DOCK INTE VARFÖR JAG INTE BLEV MONGOFULL, det måste vara fel på min ämnesomsättning.
Lördagen spenderades i Vaggeryd det var nice men lite samma där, skulle tagit hela min pepparloka i en slurk så hade det nog gjort susen...
Dör fortfarande av hur ful bilden är (:

Sadistic GirlsHar inte behövt borsta, fläta eller ens klappa ner Nickes man på 4,5 år, den har alltid legat perfekt åt ett håll. Nu gör den såhär hur mycket jag än borstar, kan det vara en sprillans ny nackmuskel under uppbyggnad? Den är varmt välkommen isf!
Idag var jag sjukt imponerad av mig själv (igen) då denna bild är tagen 8.50, med andra ord var jag skittidig i stallet och grejade allt innan jobb 11-18. Hade ställt klockan på 7 och snoozade till 8.05 övervägde att inte åka till stallet förrän efter jobbet. Men det var lätt värt det denna gång med, solen sken på oss och det var allmänt asgött samt att Nicke hade lite spring i benen eftersom han inte ens hade fått gå ut än. Var ute mellanrundan som tar typ 25-30 min. Hade gärna ridit till solen gick i moln.. Imorgon blir det inget stall till fördel för fyllan och massage och jobb, fast i omvänd ordning då! Vem vet hur det annars hade slutat?

She's drugs


Blir ingen tävling på söndag, ska ägna helgen åt att vara dräggfull och tävla en helg som utlovar sol och ledig transport istället! Fler bilder från idag kommer när jag sett klart min nya serie, Suburgatory.

When i grow up

I wanna be famous
I wanna be a star
I wanna be in movies

+

eller

Hade varit riktigt schniiice på Nicklas, men sålänge får han helt enkelt gilla sitt schöckemöhle lika mycket som jag gör! Idag var en helvetesdag för övrigt! Blev uppring av jobbet när jag åt frukost vid typ 12 och ombedd att jobba 13-17 istället för att åka till stallet, ställde upp och drog dirr till stallet efter jobbet vilket resulterade i att när jag kom hem satt Jocke på ett tåg påväg mot Gävle, buhu. Nicke fick bara long-reina sig lite och skritta över upphöjda bommar vilket han visade sig vara skitkass på! Rev ner dom ungefär hela tiden så jag fick dom på hälsenorna!
Får se vad som händer imöra, ledig ska jag vara iaf. och Jennifer hänger med till stallet så bilder kommer dyka upp :)
Tyvärr ser det inte så ljust ut på transportfronten på söndag, hatar fan att inte ha en egen :(((((((

Guestlist


Nicke var ungefär lika fin som denna bilden idag. Han har vilat lör och sön eftersom jag jobbade 20 h i helgen. Idag var han en alldeles lagom dos av pigg och sprakig. Lite bus men mycket arbete, han klev på och bar sig som bara den och nacken framför mig kändes som någon hade botoxat under helgen, big up! Hade dock tänk att longa på banan men eftersom det regnade småspik blev det ridning så jag kunde vara inne. Var inte så taggad och hade ingen plan, tur att det stod uppe en studsserie med fyra språng, hoppade igenom den tre gånger från varje håll med trav in eftersom han var så pigg. Travade sedan av fast han kändes lika räser som när jag började så hoppade tre ggr/varv till. Sen var han väl liiite mer rastad!
Hoppas på fint väder snart så jag kan rida dressyrprogram på banan. Det är ju alltid massa hinder i ridhuset när man står i ett renodlat hoppstall ;) Är transporten ledig på söndag kan jag meddela att det blir dressyrtävling!!

On the other side of a street I knew

Oh but that one night
Was more than just right
I didn't leave you cause I was all through
Oh I was overwhelmed and frankly scared as hell
Because I really fell for youVill äta bilden. Så mycket tycker jag om den.

Here comes that sick bitch


Gneggaren Nicklas vill tävla dressyr på söndag sa han, sjukt fin idag. Så stadig och jämn och fin. Behövde knappt göra något. Skulle bara önska att jag fick igenom mer ställning i hörnpasseringarna utan att behöva bli hård. Men, men man kan inte få allt, gjorde fina halter/igångsättningar till trav idag och gjorde perfekt förvänd galopp sålänge jag ville osv. Idag var det verkligen busenkelt!
Igår när jag var ute med Emma kändes han trött trots att det blåste typ storm men idag var det skillnad! Gick av sig själv i princip, det är skönt när han är på det humöret må jag säga. Nu önskar jag mig vita dressyriga damasker, för seriöst; vem orkar linda för att rida fram till en lokal dressyrtävling och ta på/av/på/av.
Efter Sjövik var jag förbi Tunabo och tog hand om Hissan, hon har skurit upp sitt knä och Pia är i Egypten.  History fick Metacam och sårvård, jätteduktig var hon och lät mig hålla på och fixa och trixa.
Imorgon ska jag jobba 7-11 och 16-22.30 so you better fucking care och skänka en påsktanke till mig! puss!

Day off

Ledig idag inför ihjäljobbning i helgen. Blev dock lite lätt tävlingssugen och kollade runt nu, Clear Round hoppning i Norrahammar på onsdag, kan nog bli aktuellt vid fint väder. Rider eventuellt igenom LC:2 och LB:1 idag på Nicke och funderar över att rida dom programmen i Forserum den 15, efteranmälan osv. men tänkte ju vinna så då får man ju startavg. tillbaka ;) Sen har Norrahammar tävling den 29, hoppning. Så satsar på 100, 110 då. Förutsatt att jag är ledig alla dessa datum och Emmas transport är det med så är det mycket möjligt att det blir av!


Jag gillar NTR!

Fer sure

Är fett nöjd och imponerad över att jag idag tog stallet innan 11-18 jobb på Shell, kändes bra gött att inte ha något speciellt att göra efter jobbet. Gick upp typ halv åtta och åkte till stallet där jag var en raket.  Red i typ 25 minuter men hann ändå rida fram med tyglarna i kors, köra lite förvänd galopp där jag kunde flytta baken hur jag ville inklusive ha den rakt bakom oss med mycket påskjut. Travade sedan med tagen bakdel på långsidorna, alltså förvänd sluta vilket han tyckt vart knixigt att få till och förstå, men idag gick det som på räls (fast Patrik släppte ut hästarna när jag red vilket brukar vara ett orosmoment för mister gul.) Mockade sedan vilket alltid tar en stund för mig sen kasta lite hö i påsarna och havre i hinkarna så var jag klar och hemma till innan tio. Då åt jag lunch(!) sinnes tidigt eller? Sen jöbbade jag och idag stämde kassan perfekt trots 40 kunder/h i sju timmar! Taggar nu jobb imorgon på Djursjukhuset 7-16, vilket blev lite lättare nyss för medan jag var och hämtade kebabtallriks på tooopa så fixade J-love en matlåda till mig så jag kan cillaxa på min en timmes långa lunch. Ska njuta till fullo i solen av kaffe och cigg medan alla andra rastar sina hundar.

Giggen vet hur man chillar! Ska nu ge Jocke an offer he can't refuse och sedan somna in likt törnrosa, eller åtminstone vakna lika utvilad som den tösen. Inatt drömde jag om zombies och vaknade av skräckblandad förtjusning precis innan klockan!

Klas klättermus


Klättrade lite igår, ser inte mycket ut för världens att rida upp till stolpen att vända men Nicke undrade varför i all sin dar vi skulle göra det FEM gånger och vilket ben han skulle ta först nerför :S Umgicks sen lite med mamma och sedan Jocke som kom hem redan igår, sen jobbkväll på sjukis.

Six feet under the stars


Så jävla gött, hoppade idag som ni ser. Hade tanken inställd på dressyr på banan i solen, ångrade mig när det var snö och snålblåst ute i Sjövik. Eftersom Jennifer var med var ju photosession en sak som var säker så det blev lite hoppning! Stod uppe två räcken på åttvolt, kryssoxer på långsidan och oxer, räcke komb. på andra långsidan. Kombinationen var ju perfekt eftersom vi strulade till det där sist på tävling. Som ni ser på bilden gick det bättre idag än i Bratteborg, 105 in och 130 ut ;) Hoppade igenom komben på den höjden fem gånger ca. bara för att vara säker på att Nicke inte skulle strula när han insåg att det var lite höjd och lite jobbigt men han gjorde det galant gång på gång. Lät insprånget vara lite lägre för att göra det lätt för oss båda.

Även kryssoxern fick lite höjd tillslut och låg väl på 130 den med, hoppade den en gång så jävla perfekt så det knappt var sant, har dock bara en uppsprångsbild på det, så ni får denna som istället är lite sen.
Efter stallet jobbade jag i två grymt onödiga timmar för att sedan åka ut till Pia där jag red Shutt och Bjutt för femte gången, båda travar nu ute på lina, dock är Shutt något mer säker på sin sak ;)

The ides of march

Silverstein, Göteborg Brew house, mars 2012.
Dom öppnade med you sword vs. my dagger, ungefär då var min kväll gjord och det kom nästan en glädjetår. Kom över biljetter förmånligt i tordagskväll och lät Amanda betala kalaset eftersom jag kirrade pappsens bil. Hade förmodligen inte kollat youtube-klipp om jag inte varit där eftersom man alltid ångrar sig då, men gör det nu och jävlar vad fett det var alltså. Typ 100% tyngre än vad jag trodde dom kunde klämma fram.
Förbandet We are the ocean lyckades sätta fart på oss båda och när väl SS klev på tog jag igen för alla de gånger jag missat dom, varav en gång jag tom. hade biljett men jag valde att ligga i respirator istället. Unfuckingcool, men tja jag kände mig som 16 igen och sjöng at the top of my lungs till Ides of march, Smile in your sleep, Call it karma och My heroine.

Det var helt enkelt jävligt gött att få stryka ännu ett band från "must see" listan, Egentligen är det väl bara Lostprophets kvar nu och Refused då, nu när man visst kan se dom igen ;)
Kanske skulle lägga upp en ABC med vad jag sett och göra alla avundsjuka, jag gillar när folk blir avundsjuka på mig. Kan börja nu med bokstaven A så ni har en hint av vad som komma skall! Alesana, Alexisonfire, Alice in videoland, All that remains, All time low, Anberlin. Kom på att jag vill se All-american rejects med så tre band to go!

Still dreaming

I'll fight till I die, I won't say goodbye, and I won't let this pass me by.

Såhär seriösa var vi idag!

Mette 120330

Här kommer en film från metteträningen bara en kort liten en, Noomie har längre och kanske mer spännande bitar på sin telefon.

Här rids det med tyglarna i kors iaf. och jag tycker han bär sig ganska bra iaf. Vi är på god väg känns det som!
Sista övningen jag fick göra såg ut såhär;

Ni fattar va? Det röda är galopp och skänkelvikningen gjordes i skritt eller trav. Så det gick ut på att vänd rätt upp, rakställ, flytta, rakställ, ny galopp. Riktigt bra påhitt faktist och viktigt att vara noggrann med rakställdheten och att hästen tar korta energiska steg, inte långa sävliga. Ni vet väl vilket av dom alternativen mister Gul helst väljer? Ska öva på detta hemma då man behöver bli snabb i hjälperna, hästen måste reagera och det blir liksom vänd in och sen bam, bam, bam. Det behöver Nickelodeon!

RSS 2.0