Believe me, I'm lying

Är hemkommen från jobbet för att tag sen. Åkte förbi Max och Erik innan jag styrde hem, mitt mission tonight är att vara vaken länge så jag kan sova länge imorgon, går på och börjar jobba natt på Tisdag! Looking forward! Tänkte härnäst typ byta lakan i sängen, diska och kolla världscupen från idag.
Nickes träning har blivit lite eftersatt nu när jag jobbat så mycket och har panik i huvudet över hur jag ska göra med min sommar, båda jobben kommer inte gå. Men anyways (det kommer nog ett ångestladdad inlägg snart) så red jag igår och han fick löshoppa iförrgår, vila idag. Känns fräsch och fin när man väl rider (lol.) Ska rida för Mette på Fredag igen och funderar på att åka iväg och hoppa 1 maj kanske, banträning i Forserum isf.
Var hos moster och red igår, inridningshästarna där har vilat i två veckor så igår var det lattjo sa dom, Shuttan var jag påväg av och trodde det skulle ta eld i baken på henne när jag klamrade mig fast med skänkeln, sådär nybörjaraktigt ni vet. Men inte då hon vart snäll och lät mig slippa gruset. Bjutt visste inte vilket ben hon skulle stå på trots fettomagen med fölis i, beräknad till 25 maj. Ska dit på tisdag em igen och rida och imorgon ska jag rida Nicke och några hästar åt en gammal klasskompis som tyvärr lyckade gå omkull i helgen. Blir nog träning med Askakask med på tisdag för Anne. Spontan när jag skriver allt detta känner jag att det är dags att sova, men icke jag ska motstå!


Kommentarer
Postat av: melinda eriksson

SV jaaa visst var det snyggt ;)) extra roligt att han numera ser ut så VARJE dag suuuuuck.. ska nog bestämt bränna ner den där busken nu. Han hade inte så mycket lugg innan men nu är det bara några strån kvar bajs

2012-04-23 @ 22:52:41
URL: http://melindaeriksson.blogg.se/
Postat av: Emelie Löfström

Åh så duktig! :)Var med i min utlottning om att bli månadens ekipage! Vinsten är en exklusiv intervju på min blogg och en bild på dig och din häst ligger synlig på min blogg en hel månad! Var med nu! :)

http://emblems.blogg.se/hast/2012/april/manadens-ekipage-maj.htmlFynda gärna något i min bloppis också, saker till både dig och din häst:

http://emblems.blogg.se/bloppis

2012-04-27 @ 09:49:23
URL: http://emblems.blogg.se/hast

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0