Fer sure

Är fett nöjd och imponerad över att jag idag tog stallet innan 11-18 jobb på Shell, kändes bra gött att inte ha något speciellt att göra efter jobbet. Gick upp typ halv åtta och åkte till stallet där jag var en raket.  Red i typ 25 minuter men hann ändå rida fram med tyglarna i kors, köra lite förvänd galopp där jag kunde flytta baken hur jag ville inklusive ha den rakt bakom oss med mycket påskjut. Travade sedan med tagen bakdel på långsidorna, alltså förvänd sluta vilket han tyckt vart knixigt att få till och förstå, men idag gick det som på räls (fast Patrik släppte ut hästarna när jag red vilket brukar vara ett orosmoment för mister gul.) Mockade sedan vilket alltid tar en stund för mig sen kasta lite hö i påsarna och havre i hinkarna så var jag klar och hemma till innan tio. Då åt jag lunch(!) sinnes tidigt eller? Sen jöbbade jag och idag stämde kassan perfekt trots 40 kunder/h i sju timmar! Taggar nu jobb imorgon på Djursjukhuset 7-16, vilket blev lite lättare nyss för medan jag var och hämtade kebabtallriks på tooopa så fixade J-love en matlåda till mig så jag kan cillaxa på min en timmes långa lunch. Ska njuta till fullo i solen av kaffe och cigg medan alla andra rastar sina hundar.

Giggen vet hur man chillar! Ska nu ge Jocke an offer he can't refuse och sedan somna in likt törnrosa, eller åtminstone vakna lika utvilad som den tösen. Inatt drömde jag om zombies och vaknade av skräckblandad förtjusning precis innan klockan!

Kommentarer
Postat av: sara

sv. Eller hur, alla hästar fungerar väldigt olika! Det är inte bara att "ta tag" i ALLA heta hästar så går de som klockor sen, det funkar inte på alla.Ja men eller hur, jag ogillar när folk ska försöka måla upp någon perfekt fasad genom sin blogg!

2012-04-06 @ 10:55:48
URL: http://ussing.blogg.se/
Postat av: sara

sv. Haha! Ja men en sak är säker, det blir ju lite underhållning iallafall :D Vem fan gör rätt varje gång. Finns ju många VÄRLDSCUP ryttare som har lagt hästen fel och kraschat i ett hinder tom.

2012-04-06 @ 11:19:54
URL: http://ussing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0