Lost in the stereo sound


Svetthäst och sötjocke :) Den dåliga uppdateringen beror på att jag jobbat fyra av mina sex nätter och är bak och fram i huvudet och livet känns typ overkligt! Men det går bra hittills och med tanke på den feta lönen som kommer komma så är jag rätt happy.
Har tränat med Nicke både Onsdag och Fredag. I Onsdags blev det hoppning för Erica det gick jättebra och jag styrde runt like a baws alltså. Hade bestämt mig för att det skulle gå (och vet ju att det går.) Red lite olika linjer och hoppade kombination och det var ändå lite höjd på hindren typ 105-115 vilket brukar göra mig nervös och allmänt klantig. Men det gick finemang överallt utom i kombinationen, sista gångerna höll jag in vägen lite eftersom det blev fel varje gång innan dess. Då gick det bättre och vi kom fram på ett mindre :)
I Fredags var det dressyr för Mette igen och det gick så himla bra. Varnade henne för att jag bara hade sovit två timmar efter jobbet, men mitt huvud hängde faktist med ändå även om det kanske inte var optimala omständigheter. Fick flytta honom mycket för ytter för att få med ytterbogen och för att få snabba kvicka svar från honom. Fick även flytta både längs medellinjen med frambenen på spåret (svårt som fan) och sicksack-skänkelvika över medellinjen. Avslutade sedan med lite galoppjobb på 10 m volt och lite förvänd. Han var väldigt fin och alla skänkelvikningarna gjorde verkligen nytta, han blev till och med lite tjurig över att det var jobbigt och det händer inte ofta att man kommer åt honom så pass!

Kommentarer
Postat av: Siri

Haha alltså jaaa! Blir så störd på människor som va "hästar som springer runt med varandra kan skadas". Det är såna som hamnar under sin häst när den slår runt, iiiih.Ps. Sadel på måndag eeeeeeh ds.

2012-04-28 @ 20:46:11
URL: http://lamints.blogg.se/
Postat av: jossan

Fina ni är! ser ju riktigt trevligt ut :)

2012-04-29 @ 09:55:15
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: lisa

TAAACK! :D <3

2012-04-29 @ 10:12:18
URL: http://lisacandemyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0