Six feet under the stars


Så jävla gött, hoppade idag som ni ser. Hade tanken inställd på dressyr på banan i solen, ångrade mig när det var snö och snålblåst ute i Sjövik. Eftersom Jennifer var med var ju photosession en sak som var säker så det blev lite hoppning! Stod uppe två räcken på åttvolt, kryssoxer på långsidan och oxer, räcke komb. på andra långsidan. Kombinationen var ju perfekt eftersom vi strulade till det där sist på tävling. Som ni ser på bilden gick det bättre idag än i Bratteborg, 105 in och 130 ut ;) Hoppade igenom komben på den höjden fem gånger ca. bara för att vara säker på att Nicke inte skulle strula när han insåg att det var lite höjd och lite jobbigt men han gjorde det galant gång på gång. Lät insprånget vara lite lägre för att göra det lätt för oss båda.

Även kryssoxern fick lite höjd tillslut och låg väl på 130 den med, hoppade den en gång så jävla perfekt så det knappt var sant, har dock bara en uppsprångsbild på det, så ni får denna som istället är lite sen.
Efter stallet jobbade jag i två grymt onödiga timmar för att sedan åka ut till Pia där jag red Shutt och Bjutt för femte gången, båda travar nu ute på lina, dock är Shutt något mer säker på sin sak ;)

Kommentarer
Postat av: emma fors / forzi.blogg.se

så lite så! Va skönt att det gíck så bra! :) testa att länga kombinationen ännu mer eller att försöka komma in i lite undertempo nästa gång, mycket sånt kan ju hända på en tävling, när jag tävlade i helgen så hade dom en kombination med oxer in rakt över medellinjen haha, var rätt så rädd att komam fel när jag vände upp där!

2012-04-03 @ 14:04:42
URL: http://forzi.blogg.se/
Postat av: sara

sv. Haha minst sagt!Åh vad härligt att det gick så bra, ni är fina!

2012-04-03 @ 16:25:29
URL: http://ussing.blogg.se/
Postat av: sara

sv. Jajajaja så länge de kompenserar med att hoppa högre över och inte river så får de hänga lite med framtassarna hihi :D

2012-04-03 @ 19:04:13
URL: http://ussing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0