This is how i disappear

Lång väg kvar men hon har kommit en bra bit! Detta är alltså från igårkväll då Anne hade en plats över i hopp 19 men det visade sig bli privatlektion haha! Inte helt fel med en sånhär häst. Kom till rb typ två min i sju då var Aska framriden och klar, high life eller vad? Det gick iaf ungefär som det ser ut på filmen. En del var RIKTIGT bra men det dröjer nog en stund till innan ALLT är riktigt bra i en hel timme. ;)  Jag hade kul iaf. och hoppas det var mer än nyttigt för Aski.
Innan träningen var jag både hos Pia och Nicke, hos Pia red jag ut (med häst före och Pia i linänden) på Bjutt, hon skötte sig jättebra! Tror det snart kommer gå att rida ut själv med häst före, dock blir det en annan häst på banan men var rätt lugn där inne igår när Ezzo var med.
Red sedan Shutt på banan och Ezzo fick fortsätta agera läromaster, hon travade lös och skrittade/gjorde halt osv. mycket känslig häst man kommer få gå steg för steg med för att inte reta upp utan behålla på samma sida som en själv.
Åkte förbi Nicke efter detta, han fick longera sig i typ.. fem min? Hann inte mer då personalmötet igår drog ut på tiden och jag som sagt hade träning på kvällen. Men resonerade att det var bättre än inget :) Efter alla hästar och träningen åkte jag hem, vilade en knapp timme sen bar det av mot jobbet där jag gick första av två nätter brevid. Det gick bra och jag hade inte alls svårt att hålla mig vaken.. eller alltså jag var inte så trött. Hemma vid halv åtta idag, en smula disorienterad och sov till fyra ungefär. Nu tror jag att jag har bestämt mig för att åka till Nicke trots att jag bad Erica om mockning idag, lite lamt men jag hinner ju faktist pga. lite ändrade planer. Vi höres!


Kommentarer
Postat av: Celie

Ojoj, galen häst! Vad är det för någon? :)

2012-04-25 @ 19:34:17
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Hanna

sv: första start e 10 och jag rider både ponny och bland de sista storhäst så borde va slut typ 2 halv 3 förhoppningsvis!

2012-04-25 @ 21:53:40
URL: http://dailyhorses.blogg.se/
Postat av: emelie

vadå galen? hehe jag har faktiskt sett värre, på tävling...

igår va hon långt ifrån galen.

2012-04-29 @ 10:39:44
URL: http://komkoma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0