When i grow up

I wanna be famous
I wanna be a star
I wanna be in movies

+

eller

Hade varit riktigt schniiice på Nicklas, men sålänge får han helt enkelt gilla sitt schöckemöhle lika mycket som jag gör! Idag var en helvetesdag för övrigt! Blev uppring av jobbet när jag åt frukost vid typ 12 och ombedd att jobba 13-17 istället för att åka till stallet, ställde upp och drog dirr till stallet efter jobbet vilket resulterade i att när jag kom hem satt Jocke på ett tåg påväg mot Gävle, buhu. Nicke fick bara long-reina sig lite och skritta över upphöjda bommar vilket han visade sig vara skitkass på! Rev ner dom ungefär hela tiden så jag fick dom på hälsenorna!
Får se vad som händer imöra, ledig ska jag vara iaf. och Jennifer hänger med till stallet så bilder kommer dyka upp :)
Tyvärr ser det inte så ljust ut på transportfronten på söndag, hatar fan att inte ha en egen :(((((((

Kommentarer
Postat av: Siri

Bajs.Har heller ingen egen, men blir typ "sponsrad" med en av de som äger stallet. I'm le stallchef (cool). Har den som min egna, bara att jag inte äger den. Det är nice som fan eftersom den är fräsch och jag bara behöver betala besiktningen en gång om året hähähähä.

2012-04-10 @ 23:14:40
URL: http://lamints.blogg.se/
Postat av: Celie

Sv: Ja, en läromästare kan ju egentligen se ut hur som helst, det beror ju helt på vad just den ryttaren behöver! Känner att det är ett så insnöat uttryck. Det har ju inget med antal ihopsamlade rosetter att göra, vilket många verkar tro. Handlar ju egentligen bara om ryttarens utveckling (och i ditt fall även hästens ;) )!

2012-04-10 @ 23:16:39
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Siri

Nooooooooooo fucking don't. Är allergisk mot enarmade släp (orkar inte korrigera min iPhone).

2012-04-10 @ 23:29:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0