I love it


Detta gör Nicke just nu, äter och pussas med Emelies häst Aska. Vi körde ut dom till Tenhult igår, gick väldigt smidigt och dom ville hellre hälsa på gräset än varandra. Så nu kommer dom gå där iaf. medan vi är i England. Super med daglig tillsyn (hagen ligger "runt" huset) och obegränsat med mat finns det verkligen!
Har ridit typ fyra gånger sen jag kom hem tror jag, mest ute.. Skulle hoppa en dag, bara lite smått men det gick så jävla dåligt så det var pinsamt, tur att ingen såg! Hoppas just nu på att Askas ben fortsätter på bättringsvägen så kanske vi kan rida lite därute innan det blir hemfärd för dom :)

USA var självklart helt underbart, har gjort så mycket och sett ännu mer! Bilder kan ni hitta här i mitt album.

Swing life away

Hej! Det var längesen! Jag har nästan gått in i väggen och bränt ut mig, förutom att jag inte har tid med det. Ett jobbpass kvar innan det bär av till New York!
Well, sen sist har jag jobbat en hel massa, sagt upp mig från djursjukhuset och jobbat mitt sista pass där, släppt Nicke på bete och hittat en ny medhjälpare till nyss nämde. Nicke har fortsatt på halvfart men tycker det är okej, han går just nu och betar med Gunda och Baxter och har det gött. Jag ska rida imorgon innan OS-hoppningen följt av jobb. Malin kommer rida en hel del medan jag är borta vilket känns toppen! Ska dock jobba natt såfort jag kommer hem så får se om jag kan keepa up ;)
Mycket roligt att se fram emot och göra just nu och framåt, Nicke finns ju kvar när jag är klar känns det som just nu, har som sagt inget "riktigt" att ta sikte på just nu med honom och det är därför jag har en häst, så hela hästeriet går på halvfart just nu.

RSS 2.0