Swing life away

Hej! Det var längesen! Jag har nästan gått in i väggen och bränt ut mig, förutom att jag inte har tid med det. Ett jobbpass kvar innan det bär av till New York!
Well, sen sist har jag jobbat en hel massa, sagt upp mig från djursjukhuset och jobbat mitt sista pass där, släppt Nicke på bete och hittat en ny medhjälpare till nyss nämde. Nicke har fortsatt på halvfart men tycker det är okej, han går just nu och betar med Gunda och Baxter och har det gött. Jag ska rida imorgon innan OS-hoppningen följt av jobb. Malin kommer rida en hel del medan jag är borta vilket känns toppen! Ska dock jobba natt såfort jag kommer hem så får se om jag kan keepa up ;)
Mycket roligt att se fram emot och göra just nu och framåt, Nicke finns ju kvar när jag är klar känns det som just nu, har som sagt inget "riktigt" att ta sikte på just nu med honom och det är därför jag har en häst, så hela hästeriet går på halvfart just nu.

Kommentarer
Postat av: Celie

Känner igen det där. Så fort man ska ta det lite chill med hästeriet försvinner ALL inspiration. Jag måste ha mål, annars händer ingenting..

2012-08-05 @ 11:16:15
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0