Cheers mate!!

Hej mina goda vänner. Mina nätter äro nu till ända för denna gången, sån sjuk lättnadskänsla så ni skulle bara veta :) Jobbar en stund på söndagkväll och sen bara två dagar nästa vecka. Så Nicke kommer börja få jobba igen, ska se om jag får tillåtelse att longera imorgon eller dagen därpå och sen rida som vanligt men kanske lite halvfart. Typ gå två dagar, vila en schemat.
Nätterna har flutit på i sakta mak, en natt läste jag en hel bok förutom att göra massa sysslor jag inte ens behöver. Om ni gillar Mia Skäringer (du är inte värd att läsa min blogg om du inte gör det) rekommenderar jag boken Avig Maria, jag hittar dock inte hennes blogg, hur svårt ska det vara? Hallå där google liksom.. Hon kanske slutat.. Drar hem Dyngkåt och hur helig som helst just nu och tänkte ägna kvällen åt det. Måste bara handla toapapper och äta något först.
Måste bara berätta en rolig grej som hände nu sista natten. Hade inne en del kunder sisådär mitt i natten. Skyndade mot kassan där det stod två killar och väntade; den ena "Alltså du, varför har du inte namnbricka, kan ju inte kalla dig du" Eftersom jag inte tycker folk behöver veta mitt namn så sa jag bara "Det står på kvittot; Mikaela ser du väl?" (Är inloggad på henne på natten.) Då säger den andra killen "Men du ser väl att hon heter Emma Johansson" Snacka om att tappa hakan, jag "ursäkta mig men hur fan vet du det!?"
Lät som han bara gissade liksom och fulla var dom med. Visade sig dock att vi visst delade camp på P&L 2010. Fast alltså, ändå lite konstigt för vissa man tycker att man känner ganska väl känner inte igen en bara för att man har keps och jobbkläder. Dom ser en typ inte som en männsika ens. Jag blev helt jävla paff iaf!

Kommentarer
Postat av: Celie

Sv: Den blanka är cool, men jag är lite rädd för att se ut som en golfboll...

2012-12-27 @ 23:16:05
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Celie

Sv: Kan inte hålla henne från marken utan longerlina eller kedjegrimskaft när hon dampar. Och tyvärr fungerar det inte att banka och slå. Hon blir bara ännu tjurigare och vägrar röra sig alls :P Trust me, I've tried.

2012-12-28 @ 10:36:43
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0