Everyday combat


Jag tror jag dör, det är så snyggt!! Julklapp numero uno for sure! Kan gärna ta musikhjälpens 2013 FKP festivalpass med, tack!

Hade ställt in siktet på vilodag för Nicke idag eftersom jag skulle jobba 13-21 (orka gå upp skittidigt för att hinna rida?) Istället fick jag ringa och sjukanmäla mig för första gången på detta jobb. Jag tycker ju personligen inte att en förkylning räknas som sjuk. Men när det snurrar i huvudet, halsen är tjock och man kallsvettas och jag vet hur mycket värre jag mådde igår så fort det blev mycket att göra på jobbet, så bestämde jag mig för att ringa el chefo och säga som det var.
Fick ju i vilket fall åka till stallet och av en slump frågade jag Jennifer om hon ville hänga med och rida vilket hon ville! Så big up for that one, jag kunde mocka och göra mat medan hon fixade häst och red, slapp nästan att anstränga mig alls! Gick dessutom jättebra, Nicke var jättefin och J verkade tycka det var superkul, nöjd matte och frukt :)

Kommentarer
Postat av: Celie

I KNOW! Sjuuuukt snyggt. Älskar det. Måste ha, trots att jag inte äger någonting annat brunt..
Man får vara sjukt ibland. Faktiskt.
Sv: Det är en jättenackdel :/ Jag får också passa på de dagar jag inte går i skolan till sent.. Mörker är tämligen värdelöst.

2012-12-13 @ 20:05:12
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Celie

Sv: Det svarta är inte alls lika snyggt.. Hm, hur ska jag motivera för mig själv att jag absolut behöver ett brunt träns för 1699:- ?

2012-12-14 @ 18:08:15
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0