Happy New Year

Bara jag som tycker att skotträdda hundar låter lite som en knivrädd kock? Jaja jag har ingen hund och jag jobbar inte på sjukan längre så nje jag lägger inte mer tid påre.
Red idag som sagt, all snö har rasat från taket och Nicke verkade mycket belåten över att få sträcka på benen, är isagata/hårt/blött i hagen så där står de mest still (förhoppningsvis.) Red med blodstopp i benen eftersom jag använde mina nya chaps. Tänkte innan att han antingen skulle vara en tickande bomb eller bara jääättelat men han visade en annan sida. Han var ganska framåt, inte riktigt till bettet men pinnade liksom på ändå, var såklart stel i sidor och nacke men det kändes som det kommer gå att rida igenom och släppa ganska snabbt eftersom jag hittade honom ganska bra stundtals. Skrittade först en bra stund sen lite jogg och lite avgaloppering, han gjorde bara några små ofarliga bocksprång. Imorgon blir det lite mer krav på det hela men ska försöka behålla hans egen framåtbjudning (tips mottages) så länge som möjligt. Går ju inte att rida någon annanstans än i ridhuset kan tilläggas.

Nicke, världens minsta häst? Hehe, nya på benen iaf!
Nu ska vi uppåt mamma och pappa snart, ingen fest här inte, utan middag med en liten del av släkten blir det. Samma visa som förra året men jag trivs med det.
Sugen

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fan, dina ben ser sjukt långa ut!
Jag fattar inte riktigt din liknelse mellan hundar och en kock.

2013-01-02 @ 08:53:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0