Hovoc B

Okej, hej, man kan väl lugnt påstå att jag inte riktigt haft tid för bloggen på det senaste. Jag har jobbat mycket (ja, fem dagar i veckan är mycket.) Börjat göra en beställning på jobbet med som är från den största leverantören vi har. Leverar färskvaruflöde dagligen och stora beställningar på typ ALLT tisdagar och torsdagar och den ska lilla jag styra och ställa över!
All ledig tid vid datorn har spenderats på blocket och i bildjungeln. Men idag tog jag några vuxenpoäng när jag lånade cash av min täta pappa till en bil. Den är snabb, den är söt, det är en Audi, den är född -97, behöver byta kamrem och har 1.8 turbo. Och den ba wiiiiie ungefär... Alltså jag är van att köra ganska fina bilar, Jockes Audi och pappas BMW vill säga, så jag hade verkligen väntat mig ett ök som inte skulle orka upp för Gbgbacken på högsta växel. Samt att jag skulle vara skit missnöjd och pessimistisk, men jag gillar honom! Ska bränna en skiva till oss nu <3

Fucking.Jävla.Nice

Nicke var på dyr behandling av kotknäckaren i Torsdags, så Fredag blev bara skritt och igår red jag lite mer ordentligt, kändes väldigt bra och lite skillnad med. Kommer såklart skriva mer om detta vid ett senare tillfälle för nu ska jag vila en sväng innan jag börjar jöbba!

Kommentarer
Postat av: Celie

Fuck vad nice med egen bil! Vrooom, vrrooooom!!

2012-12-02 @ 21:58:13
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0