Lussebulle


Singin I hold it all, when I hold you..
När jag tittar på dessa bilder och tänker tillbaka så är jag säker på att Nicke fortfarande är hästen för mig, när jag tänker att vi inte kommit runt någon 120 än så gör det lite ont i mig, men det kanske inte är menat. Jag tror det är jag som behöver en säkrare häst för att klara det. Men vill jag ha det? Vet inte om han är värd att byta bort för en så värdslig sak. Inte än iaf. mitt hjärta <3
Har kollat upp lite tävlingar för året 2013, och det kommer nog börja med två LB:1 på JFK och i Mullsjö :)

Annars har min dag just börjat, jobbade ju första natten inatt. Det flöt på sjukt bra, om nu jobb kan göra det. Hade typ inga kunder och hann därför med så jävla mycket. Satt knappt ner trots 14 kunder/h. Bakade chokladbollar och fyllde på tobak likt en besatt, typ 40 stockar snus gick in i kylen! Gjorde ju såklart alla andra arbetsuppgifter med, fast det finns ju en del man bara "ah jag har gjort det, check!" Hehe, att jag hade mycket tid över bådar gott inför kommande två nätter då jag ska göra beställningen jag förberetts för under ungefär en månad. Dock är det inget som hör till vanligheten att man gör den på natten, men det var ju inte heller så välplanerat att jag jobbar natt när den ska göras och hon som lärt mig har lite föräldraledigt. Så vi får se vart det slutar, ska för första gången göra den helt själv och kommer börja inatt och fortsätta imogon natt.
Ni kanske fattar att det är en jättestor leverantör till oss och ganska mycket att tänka på? Allt ätbart och drickbart kommer tex. därifrån. Utom Coca-cola och Arla, det har egna leverantörer. Alla dagligvaror kommer också därifrån. Så ja nu är ni kanske är liiiite insatta i vad jag går igenom just nu iaf. ;) Men det är ju kul att känna att man kan mer än bara det som förväntas av alla som jobbar där och att dom satsar lite på att lära upp en osv. men som sagt man får göra fel och det kommer bli fel. Under tiden jag jobbat där har det hänt att dom glömt både mos och fransk dressing så har man stått där utan, det är två big oh noes! Alla älskar ju fransk hotdooooog.

Hoppas ni tycker det är lite kul att läsa om jobb för nu blev det visst väldigt mycket jobb hehe! Kan även tillägga att jag känner mig som en ny jävla människa efter massagen. Piggare och mjukare i hela kröppen!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Det ÄR intressant att läsa om jobb! Då får man ju en inblick i vad det finns för jobb och hur olika jobb "fungerar". :)

2012-12-23 @ 18:02:18
URL: http://vinna.blogg.se
Postat av: lisa

DU tar underbart bra bilder!!!

2012-12-23 @ 19:09:28
URL: http://lisacandemyr.blogg.se
Postat av: lisa

Störtsköna! ^^

But whyyy?! :( GE MIG LEDTRÅDAR :D

2012-12-23 @ 20:31:12
URL: http://lisacandemyr.blogg.se
Postat av: Noomie Sundell

Haha, juste! Lexx har inte kommit på hur man hoppar över det staketet, än.. :P
Jag jobbar 27-28... Men nåt kan vi säkert klämma in! :D
Jag tycker du ska hålla fast vid Nicke(': Jag hänger gärna med på tävlingar till våren!

2012-12-23 @ 21:45:14
URL: http://lexx.blogg.se
Postat av: Noomie Sundell

Du kan ju ta grejerna om vi ses nåt i veckan!(: (Y)

2012-12-23 @ 21:55:40
URL: http://lexx.blogg.se
Postat av: Emma Wahlström

Bra jobbat!
Lycka till med beställningen!!!;)

2012-12-23 @ 22:05:03
URL: http://Emmawahlstromfoto.blogspot.com
Postat av: lisa

HAH! Du ska fota ridhusbilder!!! ;D

2012-12-23 @ 23:36:10
URL: http://lisacandemyr.blogg.se
Postat av: Emelie

Fin blogg, god jul! :D

2012-12-24 @ 09:05:42
URL: http://lindblad.blogg.se
Postat av: Jessica

Sv: Ärligt talat är detta den vinter (hittils) jag känner "vintern är kul/mysig" och inte bara suckar över halka och kyla. Men håller med dig om att det är riktigt tråkigt när det är mörkt jämt. Men annars borde man uppskatta vintern mer. Det är ju verkligen helt underbart skönt utan alla insekter! :D

2012-12-25 @ 17:24:39
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0