Call it karma

Tar en städpaus, fick rycket och har städat kök och hall grundligt. Ska se till att orka med vardagsrum och sovrum med, toan städar jag ändå typ dagligen eftersom min (jävla) katt skvätter runt kattsand och river ner grejer dagligen som ofta går sönder. Ögonskugga var det sist. Svart. Över hela toaletten.Men han är gulle ändå.
Nicke var mer svettig än gullig idag, han fick på sig tömkörningsgrejor, med en tillhörande tjatig Emma längst ut i tömmarna. Men det gick bra, provade lite olika inspänningar för att avsluta med graman på yttersidan och tömmen direkt i bettet på inner för att riktigt få ner och runt ;) När jag var färdig och bara tänkte släppa ut honom och sedan åka hem kom Erica tillbaka till stallet så det blev lite ridning på Cotten med, travade för första gången idag, mest svårt är att veta var volten ska vara. Annars säger han varken bu eller bä.
Ska fortsätta med stäääädandet nu, om det går (Jocke just kom hem..)

Kommentarer
Postat av: Noomie

Haha soetkisse! ('x

2012-02-10 @ 15:18:08
URL: http://lexx.blogg.se/
Postat av: emelie

Ja men absolut! Kom och räjsergaloppa på fältet eller hoppa lite på banan, gör som du vill. du är alltid välkommen att rida henne vettu:*

2012-02-10 @ 15:45:41
URL: http://komkoma.blogg.se/
Postat av: jessica

hahaha så söt :)

sv; jaha okeej :) åh va kul :) usch min får vänta lite.. har haft sån otur hela tiden vart sjuk och bortrest så hoppandet oh tränandet har blivit lidande.. men som tur får han gå iaf :) så får börja träna nästa vecka igen :)

2012-02-10 @ 18:59:08
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/
Postat av: Malin

haha bästa bilden!

2012-02-13 @ 16:02:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0