Infinity On High

Kan inte bestämma mig för hurdana framskydd jag vill ha till tävling! Eskadron existerar inte med svart logga istället för ljusblå, hade någon haft dom till nedsatt pris igår hade jag nog tagit dom ändå, men så var inte fallet. Hittade ett par episkt sköna skydd för 2600. Det var CWDskydd med inlägg i som kändes som smör ungefär. Tryckte man in fingret gav det efter men slätade ut sig snabbt igen, med andra ord jävligt perfekt passform och försäljerskan utlovade att dom skulle ta upp 97% av alla stötar/tryck dom fick på sig. Jävligt exklusiva, snygga och funktionella helt enkelt.
Lutar ändå lite åt Teknas läderskydd, jag som aldrig tyckt att läderskydd är speciellt snyggt tycker faktist att dom är bland de finare. Skulle kunna tänka mig ett par "vanliga" CWD med, bara för att det är CWD men känns inte såå jättehett. Hellre ett träns därifrån isf! Aja, lite inne på att lägga undan några kronor och bara vänta på att dom perfekta, snyggaste skydden ever bara ska dyka upp. We'll see.

Jobbade tidigt idag, det var jobbigt att kliva upp men gick snabbt sen väl där. Vidare till stallet där jag red ut en sväng med Hanna och Jonna på Boinge och Ruben. Hästarna var taggade, Ruben side-steppade, Boinge övade på spansk skritt och trampade medan Nicke gjorde krumelutter där han tog i ända från bakbenen upp i bocksprång med tillhörande glädjepip. Kan tilläggas att vi bara skrittade och travade, haha!

Resultat från gårdagen, Lamicellschabrak, Schockemöhlelindor, ridbyxor, piké, pälsglans och en till nummerlapp. Hittade en massa jag ville ha men jag stålsatte mig faktist, fanns massa fina jackor och fleecar men resonerade faktist så att det fan snart är sommar och då ska jag rida naken (nästan)!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Tack för uteritten det var mycket trevligt :D

2012-02-26 @ 21:46:45
URL: http://dailyhorses.blogg.se/
Postat av: JNoz ridsport

yeeeaaahhh we do it nude this summer!!! :D

2012-02-26 @ 23:54:53
URL: http://JNoz.blogspot.com
Postat av: Paulina

sv: Jo, det är det. Tycker överlag att alla hästmärken kopierar Ralph lauren rakt av :P

2012-02-27 @ 08:58:14
URL: http://fotopaulina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0