Move along

Rätt lugnt på ridfronten nu, dagen efter träningen så var två kompisar med mig upp till stallet, Malin och Maria. Båda har ridit tidigare i sina liv men det var ett tag sen sist för båda. De fick rida på Nicke och testa lite, han skötte sig fint men gjorde inte mer än han behövde, stackarn hade väl träningsvärk.
Igår och idag fick han vila, skulle trimmat idag eg. men eftersom Noomie var snäll och hängde med upp för att hjälpa till med klippning så blev det prioritet ett.

En gammal bild på en nyklippt Nicke, idag klippte jag benen och huvudet som jag hade lämnat innan, kul att vara fin tills på söndag..? Dessutom hade han lika långt skägg som självaste jultomten under hakan så man kan säga att det var dags! Lämnade dock allt hår inne i örat och tänker att det ska fungera lite ljuddämpande på min ljudkänslige herre.

Måste även berätta hur mycket jag älskar Charlies här i stan, dom ringde idag och sa att mitt nackstycke kommit. Var där och hämtade det helt kostnadsfritt och sprillans nytt självklart. Stor fet puss på det!

Kommentarer
Postat av: Noomie

Haha japp! xD

2012-02-01 @ 23:37:27
URL: http://lexx.blogg.se/
Postat av: Noomie

Idag lindade jag Lexx aaaaall byyy myyy seeeelf! xD Inte så snyggt, men dom satt kvar iaf^^,

2012-02-02 @ 18:34:11
URL: http://lexx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0