Old crows

Känner mig lite stolt, var inte nöjd med min fransfärgning som jag gjorde på salong i onsdags så ringde dit nu och får komma idag klockan fyra. Tycker såna samtal är jobbiga men jag vågade ;) Mina underfransar är fortfarande vita och överfransarna är vita längst ut så nu MÅSTE jag helt plötsligt sminka mig. Ser ut som gårdagens sminkning annars liksom..
Åkte till stallet rätt tidigt idag, blev ledd i stallgången fram och tillbaka, fram och tillbaka på Nala. Både hängde och satt på. Hon var duktig tjej.
Hade lika lite plan för Nickes dag som vanligt så efter lite framridning där han var fin blev det galoppintervaller. 10-11 varv x 4 men knappt en minuts skritt emellan. Första galopperna åt varje håll orkade han busa, bocka och byta galopp lite då och då utan anledning, sista avslutande varven hände det inte mycket mer än vad som behövdes. Han tyckte det var jobbigt och magplattan var svettlöddrig. Mina ben sa också att det var jobbigt, sista två stod jag upp varannat varv och satt ner nästa varv för att hämta andan. Men nu kan han vila imorgon igen med gott samvete eftersom idag bestod av mjölksyra. Jennifer ska dock mocka osv.

Kommentarer
Postat av: JNoz ridsport

Sv: ja den va rätt lik ! :)

2012-02-24 @ 17:59:22
URL: http://JNoz.blogspot.com
Postat av: JNoz ridsport

sv; ja, jag startar ju min hästverksamhet nu och då funkar det inte att LQs ägare inte vill betala för hans rullande kostnader, som alla andra kunder får.. vore ju orättvist så han får åka hem igen

2012-02-24 @ 23:06:49
URL: http://JNoz.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0