Smooth

Idag gick jag upp i ottan för att åka till stallet och hinna träna innan lunch med mor och bror kl. 13, gick upp runt åtta, tidigt! Red för Erica tillsammans med Jennie på Bo-Inge, vi byggde huset med kombinaton, oxer in ett galoppsprång till räcke och linje med räcke - oxer 16,5 m.
Gick jätttebra faktist, inga tveksamheter och Nicke är mindre tom nu men långt ifrån framme. På den relaterade linjen kunde jag tillslut sitta tillbaka och få tryck i språnget över oxern, istället för att jaga fram fyra språng. Det kändes bra och målet som både jag och Erica har för oss är att jag ska kunna spänna bågen där mot ALLT jag rider på, hela banan runt, det är en bit kvar och jag tror inte han kommer vara så framme på söndag på nytt ställe och allt. Men jag kommer göra så gott jag kan samt försöka att varken jaga eller bromsa, bara sätta galoppen och hålla ramen. Imorgon blir det vila för Nicke och jag fick just veta att jag ska jobba 7-16, så jag slipper Folkuniveristetet ;) Sen blir det trim/ut fredag och lördag beroende på väder och lust.

Kommentarer
Postat av: Madeleine Sülla

Sv: Tack, jag håller med! Hon är dock inte riktigt lika söt på insidan än.. ;)

2012-02-15 @ 19:34:02
URL: http://msylla.blogg.se/
Postat av: Emma Fredén

sv: Ja såklart smaken är ju som baken! :d tycker han ska ha lite tunnare men tycker det är bekvämare att knoppa i tjockare man! :D

2012-02-15 @ 19:39:13
URL: http://stokbroensnaoho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0