the river

Filmen från idag är snart klar, 97% i detta nu. Nicke har skött sig suveränt trots att han fick gå direkt från transporten till framhoppningen då dom var grymt mycket snabbare än väntat på banan. Han hoppade och studsade lite extra men inget allvarligare än så, kändes mycket fin på framhoppningen trots att jag tyckte oxern var alldeles för hög, haha.
Väl inne på banan larvade han sig lite vid läktarkortsidan, men la av såfort han fick galoppera, hoppade över ettan mot utgången med bra flyt, sen U-sväng tillbaka till tvåan från ingången där vi inte hade med oss galoppen riktigt och kom stort så det blev ett stopp där men det är inget jag skyller på honom för. Kom sedan över tvåan red på sex fram till trean precis som det skulle vara. Runt till fyran där det blev ett extra och en superrivning. Efter dessa två missar kändes det toppenbra och jag är nöjd med våra 8 fel. För idag då red vi framåt och jag tog bara två förhållningar på hela banan :)Tack till Noomie för dagens insats, nu ska jag uppåt öxnehaga och äta ihjäl mig!

Kommentarer
Postat av: emelie

Braa! Om han va som förr hade han ju hellre stannat på hinder 4 när han kom så nära ist för att riva. Tycker framåtbjudningen såg så jävla mycket bättre ut här än i Mullsjö, Din ridning med. Inte mycket handbroms här inte.

2012-02-05 @ 18:01:29
URL: http://komkoma.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad snygg jag är som e på banan. Fin guling var, pigg å glad :D

2012-02-13 @ 18:45:37
URL: http://thalinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0