Your sword vs. my dagger

Igår var jag en hejare på det där med att uppdatera, sämre idag pga. jobb, stall, hockey. Dagarna går i ett.
Full rulle på jobbet idag med 15+ inneliggandes. Föredrar ändå att hela tiden ha något att göra faktiskt. Det flöt på bra och vid dagens slut efter några AVL:er och fler hemlämningar var det "bara" åtta stycken kvar.
Åkte till stallet och fasade lite inför en nyklippt nicke som hade vilat i två dagar. Var uppe vid halv fem och insåg att ridhuset var bokat från kl. fem och framåt, så det var bara att kasta på sakerna och springa ut. Satt upp fem över halv ;)
Red väl inte mer än en halvtimme men hann köra igenom galoppen i båda varven, som faktist var fin efter några bocksprång mot skänkeln (som absolut inte är något att komma med mot vad jag vet att han kan.)
Positivt är att han faktist kommer fram för skänkeln nu tillslut och rullar på och vill öka själv på långsidor osv. det är så skönt att inte behöva tjata! Negativt är att han är stel i sidorna och vi lätt kommer i konflikt och då går det mer baklänges än framåt. Men jag tar det dag för dag och tror att han kommer mjukna bara man jobbar med ställningen på så många sätt man kan komma på, samt är noggrann med att han spårar. (Jag själv ska vara noggrann med min egen balans och att jag sitter mitt över honom.)

Hv tog tre poäng ikväll och min favve satt sin 1000:onde minut i utvisningsbåset, bra kväll, easy as that. Imorgon är jag hästledig till fördel för mina skidåkarmuskler :)


Alla andra tjatar om sommaren så jag vill inte vara sämre,
jag saknar att kunna rida ut, bli svettig och biten av blinningarna!

Kommentarer
Postat av: Noomie

I sommar SKA jag bada med Lexx. Förra sommaren doppade han knappt hoven i sjön, han var jättefjantig. :(

2012-02-03 @ 00:02:02
URL: http://lexx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0