Drop the girl

Jobb, jobb, jobb är det som gör mina uppdateringar är få, jobbar 7-11 imorgon med, sen är jag jätteledig jättelänge. Skönt men det tjänar man inga som helst pengar på och jag vill ha Animo ridbyxorna! Drömde tom. om dom.. Jag och Annelie var på Charlies och åt chokladgrodor och provade ridbyxor, hade nog varit grymt populärt irl.
However så var jag modig idag och red utan säkerhetsbälte (graman) dagen efter vila. Gick hur bra som helst, måste säga att han bättrat på formen något sjukt om man tänker på hans låga, tunga unghästiga form han allt som oftast gick i förr. Jag måste dock jobba på att korta tyglarna, ska byta tyglar imorgon och inte rida med gummi, det blir så lätt att dom blir längre och längre, tillslut vet man inte ens vart man började.
Låg uppe en hel massa bomövningar i ridhuset idag, jag koncentrerade mig dock mest på mittvolten där det fanns både trav och galoppbommar som efter lite om och men gick klart godkänt. Kunde även fortsätta rida medan hästarna gick in precis utanför ridhuset utan att han hittade på några hyss=nöjd tjej!


Efter jobb och stall var det plattan i mattan hem för en snabbdusch och sedan hockey där hv tog två guldvärda poäng mot brynäs, extra gött eftersom Jocke hejar på dom ;) Efter matchen åkte vi upp till öxnehaga där mamma som vanligt stod för maten, trevligt som alltid. Nu äter jag en iskall Calippo cola och längtar efter sommaren. Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0