If it means a lot to you

Fy denna dagen är fan ännu värre än skitdagen jag hade igår! Kom hem efter fyra timmars jobb nyss, där det mesta krånglade, nicke var ett dåligt skämt att rida på idag och när jag skulle sova middag ringde arbetsförmedlingen och frågade om jag ville ta truckkort nästa vecka vilket jag inte kan för jag ska jobba två heldagar. Just shoot me!
Finns en stor risk att det ligger ute en viss gul häst på hästnet på måndag. Det är inte det minsta roligt längre. Antar att jag är såhär just nu för att allt är jobbigt just nu, mamma lättade dock upp mitt humör lite ikväll som kom med mat till mig och pengar till min tomma plånbok. Men inte tillräckligt.. Får se vad helgen gör för nytta, ska till stockholm med väldens bästa då.
Men till dagens ridning om nu någon är intresserad, det märktes verkligen att han vilat två av tre dagar innan idag, han hade verkligen behöv gå igår och inte klaga över lite ögoninflammation. Började ok när jag satt upp men blev värre, och värre, och värre. Det hände ingenting när jag la till skänkeln i traven och tog jag i lite då så bara galopperar han iväg och sen när man vill tillbaka till trav igen står han på stället och galopperar, och hur bra trav tror ni det blir då när man väl hittar den? Efter lite disskussioner gick det iaf. att rida på backen även om han allt som oftast kastar sig hals över huvud vid ena kortsidan så gick det. Studsade över en cavaletti några gånger men det gick bara bra första gången sen kom vi fel och för nära med bromsen ilagd 88 gånger.
Sjukt fin bild på mig och en viss Acenom (: Skunk är fotarn.

Kommentarer
Postat av: Malin

Oj mins inte ens detta, när togs denna bild?

2012-01-19 @ 13:42:06
Postat av: Paulina

Fin Bild!

2012-01-20 @ 07:25:20
URL: http://fotopaulina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0