Sssnakepit

Idag drog jag med mig kameran och Noomie till stallet, blev en hel del bilder, vilket självklart gillas! Får åka och rida hennes häst nån gång snart igen så hon kan följa med och fota mig och bus-Niclas ute. Tjänster och gentjänster you know. Kommer säkert mer bilder någon dag men detta är några jag fastnade för, (jag kunde inte låta bli att ta några språng som avslut idag med när hon ändå var med.)
Anyways kändes han rätt fin idag, inget wow direkt, men han pinnar på ganska bra helt enkelt, inte så mycket krångligheter med kortsidan heller. Det är skönt.
Den uppmärksamme kanske ser att jag slängt på mattes-padden igen, kändes som att han hade lite ont (!) i ryggen igår när jag klämde. Acavallo-padden har glidit bak lite det senaste vilket den inte ska göra, den ska ligga på sin plats precis bakom manken. Självklart blir han mer studsig och jobbig om han dessutom har lite känning i ryggen så jag bytte tillbaka snabbt som ögat och kommer nog köra på med denna.
Kvällen har gått åt till att jobba vilket gick smidigt med bara fem djur inne, dock trillade det in fler under kvällen men det löste ju jag! Nu ska jag ta en kvällsmacka och kolla på lite franklin & bash med Giggsen. Vet inte ens om jag gillar F&B än men har bara några avsnitt kvar på s1, skulle vilja hitta en ny serie att verkligen fastna i och inte kunna slita mig från.


Korta tygeln, in med rumpan upp med nacken..

Korta tygeln, in med rumpan upp med nacken..

Kommentarer
Postat av: emelie

Illa att den glider bak. Kan du inte prova, rygg - shabbe - padd - sadel? som vanligt lixöm?

har kollat 2 avsnitt F&B med, ingen jätte höjdare precis, dock skrattade jag JÄTTE högt år new girl här om dagen... men vet inte om det va sjukt kul eller om det va lite kul och jag va jävligt trött.

Men jag har inte kollat PB s3 och inte heartland lol

2012-01-26 @ 03:12:16
URL: http://komkoma.blogg.se/
Postat av: Lina

SV: Hänvisar till detta inlägg då: http://sallberglina.blogg.se/2011/may/produktutvardering-rambo-micklem-competition.htmlMvh Lina

2012-01-26 @ 16:28:41
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Malin

Har du sett skins? om du vill ha en lite tyngre serie. och viktigt, kolla de brittiska säsongerna (bästa är 1 - 5) och INTE den amerikanska kopian!

2012-01-26 @ 18:06:09
Postat av: Lina

SV:Det handlar ju helt och hållet om funktion, inte utseende!

2012-01-26 @ 21:47:31
URL: http://sallberglina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0