Walk away (Maybe)

Slänger in omhoppningsrundan från igår med:

Lite mer fart där, spec in i kombinationen :)
Idag tog jag veckans första sovmorgon, Jocke sa till mig att kliva upp och åka till stallet tillslut, så vi skulle hinna umgås en stund innan han skulle mot göteborg och sitt jobb. Då var klockan en bit över tolv, sagt och gjort så drog jag till stallet, Nicke kom lindrigt undan idag med bara en ordentligt framskrittning, lite galoppjobb/mest rulla på, sen avskrittning. Mest för att få änvända kroppen lite idag med och galopp är mindre slitsamt än trav, jag är inte så mycket för att "jogga" min häst utan hellre bara lite galopp i lätt sits.
Eftermiddagen ägnade jag åt att handla och laga lite mat, sen gosade jag sönder J och efter han åkt var det dags att börja kolla på en "ny" serie Erik tipsat om. Modern Family, efter fyra avsnitt vill jag se mer så det blir nogtvå till i sängläge.
Har även två oavslutade serier som jag har lite skuldkänslor för.. Heartland och Prison Break, Heartland för att det är så jävla lamt och jag kollade på typ 4 säsonger på nolltid och PB för att jag inte vill se när min favvo dör!

Kommentarer
Postat av: emelie

om du bara visste vad som kommer att hända moahahaha!

tyckte med att det va snyggt, snyggare än de vanliga iaf

2012-01-09 @ 10:04:40
URL: http://komkoma.blogg.se/
Postat av: alva

Snygg häst! :)Sv: Haha ja jag har knappt ont efteråt så jag landade riktigt bra^^ Mja, omskolning tror jag inte på med tanke på att jag är höjdrädd xD

2012-01-09 @ 14:02:56
URL: http://alvadrommar.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0