A misfit in progress

Okej dåligt opepp inlägg sist eller? Ska tagga till lite, och rubriken var elak. A work in progress ska det nog vara.

2008.03.08

2012.04.11

Framstegen över är väl ganska självklara hoppas jag. Men om jag ska se lite till mig själv så har det hänt ganska mycket det senaste året. Har gått från att hoppa med skräckblandad förtjusning men inte riktigt våga tro på det. (Faller fortfarande tillbaka, visst men detta inlägg handlar inte om det.) Utan att det är så jävla gött att våga följa med, tro och våga ge eftergift, våga följa med i språnget för antagligen landar vi helskinnade på andra sidan. Vi har haft så många spärrar som satt stopp för oss, men äntligen är dom några färre. Det har gått uppåt förr men det har aldrig hållt i sig utan STORA bakslag. Vi har i år varit nolla i både 100 och 110, startat 120 på banträning, jag har vågat ta framåtlägen, främst i omhoppningarna och jag har tyckt det är roligt igen. Det har varit roligt att få tävla och visa upp sig. Jag har inte hoppats att det ska gå bra utan trott att det kommer gå bra. På träning kan jag ta kritiken och göra saker och ting bättre, istället för värre. Framför allt känns det faktist som att min häst är mer nöjd och det är väl klart att det är något man vill. Vem vill ha en osäker häst som aldrig vet hur ryttaren ska bete sig inför hindret, en häst som slutar tänka själv för ryttaren lägger sig ändå alltid i och oftast på fel sätt. Vi har hunnit med sex tävlingar i år, jag har åkt missnöjd ifrån en. Förr var jag varken missnöjd eller nöjd utan det bara var som det var ungefär. Jag önskar att vi hade haft möjlighet till fler tävlingar men utan transport och två helgjobb är det svårt. Och kanske är det bra, jag vet inte, vi kanske blir mer intresserade i slutändan båda två? Svammel och bla, bla, bla, så hoppas jag iaf. på en tävlingshöst som heter duga med start någongång i september.

Kommentarer
Postat av: Celie

Ett mycket mer inspirerande inlägg, om jag får säga min lilla åsikt. Härligt att bli av med hjärnspöken, de ställer till med så mycket skit!

2012-07-15 @ 22:56:41
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Emma Wahlström

Det har ju hänt asmkt!:) hade vi bott lite närmare hade du lätt fått låna min transport och jag hade följt med på tävlingar! Eller ja du får ju låna den nu också men lär ju bli lite soppapengar så är nog billigare att hyra ett släp :p kram

2012-07-16 @ 10:20:18
URL: http://Emmawahlstromfoto.blogspot.com
Postat av: Jenny

ROLIGT att läsa!;P

2012-07-16 @ 13:18:40
URL: http://JEdressage.blogg.se
Postat av: Zandra Svensson

SV; Det är hon! :)

Vad är det för häst du har? Den ser ut att vara ett riktigt charmtroll!

2012-07-16 @ 22:12:23
URL: http://zwensson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0