The best is yet to come

Har äntligen landat hemma efter att först på fm hoppat Lexx, idag var första gången han fattade att det är kul med hoppning, öronen fram och fattade galopp smidigare och snabbae än någonsin! Hela 50 cm tror jag vi skuttade över, dröjer nog inte länge förrän han är helt med på noterna!
Vidare i sjövik efter att ha (hämtat transport och Jennie) var det dags för Harry boy, i förrgår travade vi på volten, idag kom jag knappt upp för att hänga.. Satt tillslut något varv eller två, allt annat än avslappnat!
Efter detta var det dags att åka mot Bankeryd, dom var rätt snabba först 20 minuterna så jag lastade ur ganska snart och fick vänta i typ 100 år. Nicke började som en slöfock och hängde på min innerskänkel SOM FAN. Han verkligen lutar sig mot den när han är på det humöret.. (Kan ha att göra med att jag inte ridit på två dagar i ren protest mot hans smutsighet!)
Well, eftersom vi fick vänta så länge hittade han snart på saker att roa sig med, såsom att gnägga likt ett föl som tappat bort mamma och bocka och studsa. Det var ganska gött för då vaknade vi iaf. till liv. Han kändes fin och med på framhoppningen och det hängde med in på banan i 110, dock ett litet missförstånd som ni ser på filmen. Känns skönt att vi båda nu kan tillåta att det blir fel ibland, lämna det bakom oss och gå vidare. Innan var det katastrof och världen gick under för oss båda. Så stora framsteg redan där! Så varför inte en 120? Nu kör vi tänkte jag, fast jag viskade till Nicke att "det är högt nu" och höll såklart lite i bromsen så det gick inte så bra.. Rev två och tre och 9a, stopp på fem och sju. Men vet ni vad jag är SJUKT NÖJD, för nu har vi, tillsammans, jag och min älskade vaniljtopp hoppat 120!

Filmen är från och med hinder nummer tre, som ni kan se hade vi lite problem med femman.. Annars tycker jag vi gjorde det bra.


Här är lite från 120, efter ett stopp på sjuan hoppar han det kanon, är sådär snäll som bara han är på åttan, blir sedan lite krångel in i komben men smackar upp ordentligt på B! Det sköna var att när vi stannade på sjuan tänkte jag "vad tråkigt att det är så lite kvar av banan" och när jag gick ut var det "en gång till, tack." En ganska bra känsla att ha istället för att bara vilja ha det överstökat och åka hem ;)

Syns ju att han vill hoppa mer än 110 iaf!

Kommentarer
Postat av: Emma Wahlström

Härligt!:D

2012-07-03 @ 10:59:11
URL: http://Emmawahlstromfoto.blogspot.com
Postat av: Celie

Härlig känsla när man inte vill sluta hoppa! Fasen vad fint han hoppade på 7:an i 1.20!! Värsta feta språnget, såg hur enkelt ut som helst. Resultatet spelar ju mindre roll när man har rätta känslan :)
Sv: Jag är helt lycklig över min häst som är så duktig :D Och framför allt i trekombinationen (har haft lite problem med det innan), hon hoppade så jäkla fint! Åh, min lilla ponny!

2012-07-03 @ 18:19:35
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Annika

Fint ridet :)

2012-07-05 @ 14:42:28
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0