Can't stop won't stop

Jaha här fick man sig en chock, helt ny layout och allt på blogg.se. Tror jag gillar det, det var lite fattigt innan så det blir nog bra!
Är hemma efter en skrovmåltid på Dal Baffo och sen lite ölhäng på Bishops.
Åkte ut till stallet en gång till igår och blev kvar där. Red ut med Emma på em och sen på kvällen var jag och Patrik ute och fiskade, jag fick en fisk! En gädda som jag tog i stjätfenan! Vi tappade den dock under hemfärden på fyrhjulingen haha! Sov sedan på soffan därute och var lagom efterbliven idag. Det har dock kommit en ny inridning; Hurricane "Harry" e.Calle. Ägarna har varit uppe på den, men sista gången blev den skrämd och nu har Erica fått ta över. Jag försökte komma upp i ridhuset idag, men det var fan lögn, inne i stallgången gick det bättre så vi jobbar nog på några dagar till inne i stallet. Fin häst med mycket i huvudet känns det som.
Nicke fick vila, tanken var att jag och Emma skulle tagit en skrittur idag med men jag var ju där för tidigt. Hon drog dock med sig en vän så Nicke och Enzo fick komma ut en sväng iaf. utan min inblandning. Imorgon lutar det åt att sitta lite mer på Harry och ett dopp i sjön för Nicke :) Kanske skulle ta och putsa med efter regnigaste banträningen ever!


Giggsie-G har blivit stor kille!

Kommentarer
Postat av: Celie

Hahahaha, katten ser så sjukt förvånad ut! Söte.

Sv: Yep, det var ganska nice faktiskt. Min häst är dock världens fegaste, så det krävs lite övertalning, men när hon väl har hoppat det en gång är det lugnt. Naturhinder är nice!
Absolut, såg lätt ut som en plätt! Skutt, skutt, skutt, så var det färdigt. Varför gör ni inte alltid så? ;) hehehe

2012-06-20 @ 22:21:27
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Celie

Sv: Härligt! Det är ju bara att njuta om det är så det känns :D Klart du inte ska byta bort honom då.

2012-06-21 @ 23:31:33
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0