Clint Eastwood

Hemma och nästan torr efter dagens banträning, fint väder hela dagen, men när vi ska lasta lastbilen så öppnar sig himelen och det har fan hållt på tills nu! Var helt dyngsur och Nicke ville mest stå still med rumpan mot regnet. 100/110 blev 100/100 för att slippa vänta (så länge) dom var rätt sega men gjorde väl vad dom kunde i regnet. Första rundan var bra och med noll fel, alla distanser stämde, men en del var lite flax och lite tur. Råkade även rida förbi femman för jag tänkte hoppa åttan från fel håll men kom på mig själv som ni kanske ser. Man kanske hör ett "FAN!" också? Denna film är från hinder nr 2 till slutet. (ettan var den lilla röd/vit/blå oxern)

Nästa runda var ännu bättre och kändes helt enkelt asbra. Allt stämde och vi kom lite intill på distanserna utom in i komben. Ganska lång bana med 11 språng. Dock är filmen from. hinder nummer fem. Thumbs up när det är ens egen tränare som bygger banan, det blir liksom bra då!
Så to sum it up, nolla i båda 100, inte i någon gång på framhoppningen även om det var seriöst fem gånger så blött och djupt där. Och för att vara lite extra glad har vi varit nolla i fyra en meter på raken nu :)

Kommentarer
Postat av: Celie

Ser sjukt nice ut, men blött. Älskar att filmaren helt plötsligt hittar zoomen i andra filmen och sedan snabbt bestämmer sig för att aldrig använda den mer :p haha!Sv: Det är ändå sjukt hur lite folk skadar sig med tanke på hur stora djur man håller på med. Iofs, känner några som har råkat ganska illa, så man ska ju vara tacksam som sagt.

Att jobba när man är sjuk är typiskt obra, men att det kunde gå så illa har jag inte tänkt på! Galet ju! Det där med 52 kg låter iofs inte så farligt i mina öron, med tanke på att jag vägen 4 kg mindre nu och då har gått upp 5 kg från när jag var som minst :p Haha.

2012-06-19 @ 22:33:49
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Jennifer

Usch och fy fasen va blött!!! Men fina rundor !

2012-06-20 @ 10:58:09
URL: http://produktnissen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0