Day that I die

Har läst så många "klagoinlägg" på senaste känns det som, tänkte följa strömmen men känner mig lite mer som en människa nu. Har redan varit uppe i en timme, konstigt kanske du tycker men om jag säger att jag jobbat fem nätter och igår dygnade och gick och la mig kl 20.00 så kanske det inte är så konstigt längre? Idag tänkte jag och Emelie styra kosan mot Göteborg, Barbarella, långfika och LISEBERG!
Igår var jag i stallet jättejättelänge, åkte dit efter jobbet tjatade och kaffade med Erica och sedan skulle vi ta Harry, har suttit i stallet tre gånger nu och han är så lugn där inne så vi tyckte det var dags för ridhuset igen. Enda kruxet är; Jag kommer inte upp där, han står inte stilla så länge att man kan skjuta från backen ens! Är rädd för väggar, stöd, sig själv, mig, linan, Erica osv. Höll på i typ 40 min utan resultat, jag tyckte vi skulle prova utanför ridhuset i det fria istället, tillslut gjorde vi det och då var han plötsligt lika lugn som i stallet. Knäppt eller vad? En unghäst borde inte kunna bli upprörd över att vara instängd i ett ralativt stort ridhus eller? Men well, hängde och klängde ute, gick in i stallet igen och sen ut till ridhuset igen då var Nicke med som sällskap och dörren öppen som flyktväg och eftersom vi hade hållt på så jävla länge var både mitt och Ericas tålamod slut så så fort han stod stilla i en halv sekund var jag uppe och hängde. Helt plötsligt gick det. Hängde ett par varv och satt ett. Och det kändes som en Big Win efter 1½ timme. Får se vilken ruta vi kan börja på på torsdag.
Nicke fick dra ut i skogen och var överladdad för han fick vara inne sen morgonen eftersom jag "bara" skulle ta Harry först. Graman på och sällskap av Bonny och Jennie. Lagom taggade hästar, red lillrundan och doppade sedan fötterna, tror det är bära för både hovar och ben, Nicke bara står där och njuter och dricker och gör kaffekokaren tills jag säger att vi ska gå upp. Stod väl på samma ställe med vatten till knäna i 15 min igår och väntade på att Bonny skulle våga kliva i vilket hon tillslut gjorde :D Så äntligen har vi någon att bada med!

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej, allt bra med dig? Vad ska du göra i sommar? :)

2012-06-29 @ 01:07:21
URL: http://emmastiernas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0