Hultsfred 2008-201?

Oh fucking yeah, mitt Torsdagspass hade bytts ut till ett Fredagspass vilket självklart är svårare att byta bort. But, I still made it, imorgon ska jag skicka ett ass-licking-sms till el chefo nr två och sen är det en done deal!
Mitt hjärta lär dock bli sådär glad om det blir av, jag menar jag har jobbat typ alla helger i all evighet och kämpar sedan sönder för att få helt ledigt en och då drar ja på festival, utan honom. Men det ska va gött att leva och man ska göra det man vill. Jag älskar Hultsfred och vill göra Hultsfred. Med yoghurt och massa dill.


Heaven on earth, mina bästa tjejor med!

Ska dock nu fokusera på att jag ska tävla imorgon. Igår var vi ute i skogen och galopperade, red den vanliga rundan med run kepper igång och fick då veta att det är ganska exakt 9 kilometer och det tog oss en timme. Galoppsandvägen är 1,5 km där jag brukar galoppa både fram och tillbaka, rätt nice ändå!
Idag blev det också mycket lösgörande galopparbete, ett litet skutt och några anridningar utan att hoppa för att få honom lite taggad, så fort öronen åkte fram så ba "nä skojade bara Nicke" och red förbi istället ;) Imorgon vill jag såååå gärna ha med en rosett hem, hoppas Nicke med är inställd på det!

Kommentarer
Postat av: Siri

Tomorrowland och Way out West heeeheee.

2012-06-05 @ 23:31:52
URL: http://lamints.blogg.se/
Postat av: emelie

Tänker inte kommentera annat än fän va tjock jag va där.

2012-06-06 @ 15:17:27
URL: http://komkoma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0