I feel like dancin'


Glad kille som får gå mellan hagarna istället för i, där finns det mat och han har nästan för första gången i sitt liv fått en kula! Eftersom regnet hängde i luften idag och vi inte longerar i ridhuset bestämde jag mig för att rida, trots tre dagars vila. Det gick fint, han var lite spänd, hade nog inte vart en bra idé att rida ut eller försöka hoppa.. Men att han blir lite spänd och pigg gör honom även lite mer känslig och då är det lättare att få fram vad man vill. Så over all gick det bra förutom när alla hästar ute ville ropa på Nicke samtidigt, då får han gnägg-damp-och-stegrar-sig.
Rullade på i mycket galopp och ställde och böjde både hit och dit tills han lossnade och blev något så när rak. Imorgon blir det dressyrtrim känner jag mig ganska säker på!
Har även löst det så bra i helgen att Emma rider på Fredag och Jennifer på Lördag, så snorisen får bara vila en dag, gött för honom!

Kommentarer
Postat av: Celie

Nice ändå att han inte är helt dampig efter tre dagars vila! Man blir ju lite friare då :)Sv: Ja, tror att jag blev lite osäker när hon tittade, är ju helt ovan vid det, så jag vågade inte rida på en stor distans utan kortade så att hon inte skulle kunna lura mig och sticka vid sidan (vilket hon iofs aldrig gjort, men ändå. Man blir lite nojig när hästapållarna inte beter sig som de brukar ;)). Hon kom i alla fall upp på bakbenen, för jäklar vad hon hoppade upp sig i det språnget!

2012-06-10 @ 19:36:16
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0