Surrender


Hemma efter en lång dag, var i stallet tre timmar innan jag behövde åka, tvättade, packade, knoppade, mockade osv. osv. Åkte sedan mot Forserum för att stor häst skulle börja kl. ett, det började halv tre, med 90 cm, jag skulle hoppa 100, 110 som sagt, så ja det blev en lång jävla dag! Men efter en del väntan blev det våran tur och Nicke var så snäll i första klassen, ställde verkligen upp till 100%! Sådär så man vet att man ska riva, men man gör inte det. Asbra känsla även om han viftar på svansen och kickar lite ibland. Och jag kan meddela att jag INTE ville hoppa nian, första i omhoppningen, grå vita om ni kollar på filmen. Kom STORT för att vara oss och det var högsta oxern på banan, fy fan va äckligt det var, trodde vi skulle dö minst! Blundar på bilden Jennifer tog, jag har full förståelse. Dubbelnollade iaf. men kom utanför placering, vi har ju faktist inte hoppat så många omhoppningar varken han eller jag så jag är nöjd!
110 är jag dock inte så nöjd med, kändes mest fel och han stod emot något kopiöst och jag vågade inte övertala honom, det kan ju sluta illa.. eller nåt.. Rev 1, 3b och 4 sen flöt det väl på någorlunda bra, men dålig känsla! För många galoppsprång osv. inget stämde..

Som sagt blundar, är inte följsam och ser ut som att jag vill gråta! På en bild där nicke är superfin, wehey! Tack Jennifer och Oliver för bilder! :)

Kommentarer
Postat av: Emma Wahlström

Första rundan såg jättefin ut!:)

2012-06-07 @ 08:00:04
URL: http://Emmawahlstromfoto.blogspot.com
Postat av: Celie

Bytte du häst mellan klasserna eller vad hände där? Såg ju kanon ut i första klassen (gillar spec linjen på bortre långsidan (7 - 8 kanske?), rider sjukt bra där!!!) och sen gick han inte fram alls i andra :/ Han kanske tröttnade på den långa väntan?

Ta med förstarundan och glöm den andra, så sätter ni nolla i båda nästa gång!

2012-06-07 @ 17:45:57
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0