Up and away

Sitter i telefonkö och väntar på att få säga bye, bye arbetsförnedringen för gott, eller åtminstone för den här gången. Har inte hittat något av mina nuvarande jobb genom dom, men det har ändå varit bra att få ut lite cash då och då, det är väl det enda positiva, men jag är inte bitter.

Igår var jag med på träning för Ericaica, det gick både bra och dåligt, Nicke var lite off och jag red lite halvbra. Kändes lite, lite knackig i någon vändning under uppvärmningen men det kan ju vara från iförrgår när han och Jennifer välte på en sten i vattnet.

Hoppade serie, en snäv båge och lite ensamstående hinder, serien funkade fint, likaså oxrarna, det var värre med bågen och ett räcke. Där blev det mycket broms och inga bra vägar alls, funkade dock bättre i slutet. Ska inte hoppa förrän på Onsdag då det är 100, 110 i Forserum och nu ska han få vila helt idag och imorgon om han nu har lite känning i höger bak. Det blir nog bra med det :)
Idag ska jag till the big almighty IKEA och köpa kuddar och byrå, wehey. Ska få undan ALLA kläder! Nicke ska jag leka rykttävling med och sedan ge mina sadlar en omgång puts!

Kommentarer
Postat av: Celie

Sjukt dramatisk bild! Typiskt obra att välta i vatten. Man blir blöt då, har jag hört.Sv: Hon är en helt annan häst på hack! Helt sjukt stor skillnad. Rider man med bett i munnen rusar hon mot hindren och har huvudet mestadels på min näsa och eftersom jag gärna vill ha min näsa intakt har jag gett upp det. I dressyren funkar hon däremot toppen på vanligt bett, så jag vet inte vad det är för lurt hon har fått för sig.

På tal om 2:an. Hon hoppar allt, i alla lägen. Har verkligen ett hjärta av guld den lilla pållen! (och typ noll självbevarelsedrift :p).

2012-06-01 @ 12:31:13
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0